✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

HYALURONSYRE - VIDUNDERINGREDIENSEN OVER DEM ALLE

Hyaluronsyre er i løbet af de seneste år gået hen og blevet et reelt buzzword inden for fugtgivende hudpleje. Og selvom “syre” er et ord, der kan lyde afskrækkende, så er hyaluronsyre ikke spor farlig – faktisk det modsatte. Den findes allerede naturligt i vores krop, og spiller en central rolle for hudens evne til at binde fugt. Hyaluronsyre har i dag vundet indtog i et utal af hudplejeprodukter, blandt andet i diverse fugtcremer og serummer. Hos Interiorflirt.dk kan du også finde den populære fugtbinder i ren og naturlig form; fx. i vores Økologiske Fugtserum fra Naturligolie.

Hyaluronsyre er i sig ikke fugtgivende, men derimod fugtbindende. Derfor egner hyaluronsyren sig faktisk bedre i et serum end i en creme. Et serum påføres nemlig inden anden hudpleje og kan således fremme huden forudsætninger for at modtage den efterfølgende pleje. I et serum kan hyaluronsyre derfor gøre huden klar til at modtage den ansigtsolie eller ansigtscreme, man efterfølgende påfører. Du behøver altså ikke at erstatte din aktuelle ansigtspleje med produkter, der indeholder hyaluronsyre. Tværtimod kan du optimere virkningen af din foretrukne creme eller olie ved blot at supplere din hudpleje med et serum med hyaluronsyre.

Her på siden kan du blive lidt klogere på hyaluronsyre – vidunderingrediensen alle taler om.

 

HVAD ER HYALURONSYRE EGENTLIG?

Hyaluronsyre, også kendt som hyaluronic acid, udgøres af sukkermolekyler (polysakkarider), som dannes naturligt i vores krop. Syren eksisterer i de biologiske strukturer i kroppen, som har brug for at være fugtede for at kunne fungere optimalt. Dette gælder blandt andet led, øjne og ikke mindst hud. Hyaluronsyre er nemlig særligt fremtrædende i vores hud, hvor den er essentiel for hudens evne til at opretholde sin fugtbalance. Hyaluronsyren binder nemlig fugten fast i huden, hvilket er med til at holde huden fast og smidig.

 

HVAD ER HYALURONSYRE LAVET AF

Den hyaluronsyre du finder i fx. vores Økologiske Fugtserum fra Naturligolie er verificeret og godkendt af både Ecocert, Cosmos og Natrue og lever derfor op til høje standarder for grøn, miljøvenlig og bæredygtig hudpleje. naturligvis plantebaseret og vegansk. Hyaluronsyren er udvundet af korn og soja ved naturlig fermentering og gennem fysiske rensningsprocesser. For at man kan udvinde syren til topisk brug udtrækkes den fra planten som såkaldt sodium hyaluronate. I denne form opnår hyaluronsyren en bedre evne til at trænge ind i hudens porer og ned i hudens dybere lag. 

I vores Økologiske Fugtserum fra Naturligolie indgår der både højmolekylær og lavmolekylær hyaluron. De to former besidder hver især egenskaber, der er gunstige for huden. Højmolekylær hyaluronsyre (sodium hyaluronate high) trænger ned i de dybere hudlag, hvorfra den fremmer hudens struktur og fugtniveau over tid, og på denne mindsker fine linjer og rynker. Lavmolekylær hyaluronsyre (sodium hyaluronate low) indkapsler fugt øjeblikkeligt og giver huden et fugtmættet finish. Der er derfor både kort- og langsigtede fordele ved at anvende vores serum med hyaluronsyre.

 

HVORFOR BRUGE HYALURONSYRE

Med alderen falder mængden af naturligt produceret hyaluronsyre i kroppen – faktisk kan mængden af hyaluronsyre falde med hele 50%. Dette sker før eller siden for alle, men ydre faktorer såsom forening, rygning og UV-stråling kan være med til at fremskynde processen. Dette betyder at hudens evne til at holde på fugt forringes med tiden. Heldigvis kan du anvende hyaluron i din hudpleje og på denne måde selv modvirke hudens fugttab. Ved at påføre hyaluronsyre topisk på huden kan du undgå at huden mister sin spændstighed. Vores Økologiske Fugtserum fra Naturligolie indeholder den perfekte mængde hyaluronsyre til at booste din huds fugtbindende evne på daglig basis. Vores serum med hyaluronsyre gør at din hud bedre optager den fugt du tilfører den, og du vil derfor opnå større udbytte af din fugtgivende hudpleje. 

 

HYALURONSYRE I HUDPLEJEN - HVILKE PRODUKTER SKAL JEG VÆLGE?

Da hyaluronsyre ikke bør anvendes koncentreret integreres syren typisk i andre produkter, blandt andet i ansigtscremer og serummer. Når du køber et en creme eller et serum med hyaluronsyre får du altså hyaluronsyre i en fortyndet udgave, som matcher hudens tolerance. Men hvad der ellers indgår i blandingen varierer fra produkt til produkt. I dag findes der et væld af forskellige produkter med hyaluronsyre og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad der differentierer produkterne fra hinanden. Naturligolie går op i at gøre din hudpleje overskuelig og transparent, og derfor kan du altid se præcis hvad deres produkter indeholder, og hvor stor en procentdel af de enkelte ingredienser, der tilsammen udgør det blandede produkt.

 

HVORDAN BRUGER JEG HYALURONSYRE?

Det er hurtigt og nemt at integrere vores hyaluronserum i din hudplejerutine. Dryp blot 2-4 dråber serum fra pipetten ud i dine håndflader og massér væsken ind i ansigtet. Ønsker du også at pleje din hals og decolleté skal du bruge 6-8 dråber i alt. Vores hyaluronserum har en ekstremt let og behagelig konsistens, der ikke fedter, men lynhurtigt absorberes af huden. Umiddelbart efter påføring af serummet kan du massere din foretrukne ansigtscreme og/eller ansigtsolie ind i huden. Du kan både bruge vores Økologiske Fugtserum med hyaluronsyre morgen og aften.

Teksten er hentet fra Naturligolie.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere