✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

IDEER TIL EFTERÅRS- & VINTERSYSLER 2023

IDEER TIL EFTERÅRS- & VINTERSYSLER 2023

Her er nogle af mine ideer til vintersysler, jeg selv er vild med 2023 - og bemærk lige, at jeg har ordnet og taget mine havemøbler ind, efterårssået sommerblomster og lagt i nærheden af 1000 løg - For det er i sandhed efterårs-sysler, der gør mig lykkelige. Men når alt det er på plads, skal der være plads til selvforkælelse, og her er min top 10

1 Spa-dag derhjemme: Du kan forkæle dig selv med hjemmelavede ansigtsmasker og kropspeelinger lavet af naturlige ingredienser som f.eks. havregryn, avocado og honning. De kan også tænde lys og lave en afslappende atmosfære. Du kan få både gode ideer til selvforkælelser her>>

2. Øko-venlige vinterhårplejeritualer: Du kan bruge naturlige olier som argan- eller kokosolie til at pleje dit tørre vinterhår. Du kan også skifte til øko-venlige shampoo og balsam uden skadelige kemikalier - så gør du noget godt både for dig selv og for miljøet. Jeg har testet og udvalgt nogle øko-produkter, som du kan se her>>

Der findes ogs¨utallige naturprodukter, der kan anvendes i hjemmelavede hårplejeprodukter. Disse produkter kan have forskellige egenskaber og fordele alt efter hårtypen og eventuelle problemer. Nedenfor er nogle af de mest almindelige ingredienser:

1. Kokosolie: Dæmper en irriteret hovedbund og hjælper med at kontrollere krus og flyvehår.
2. Avocado: Tilfører fugt og næring til håret for at undgå skader og opdelte spidser.
3. Æg: Indeholder proteiner, der styrker håret og forhindrer hårtab.
4. Honning: Virker som en naturlig balsam og giver glans og blødhed til håret.

Disse eksempler udgør kun nogle få af de mange naturlige ingredienser, der kan anvendes i hjemmelavede hårkure.

3. Bæredygtig tøjbyttemøde: Kvinderne kan arrangere en tøjbyttemøde, hvor de bringer deres overskydende vintertøj, som de ikke længere bruger, og bytter det med andre kvinder. Det er en sjov måde at opdatere garderoben på og samtidig mindske miljøpåvirkningen fra tøjproduktion.

4. Indendørs have: Du kan starte en indendørs have med planter, der kan trives i vinterens indendørsklima. Det kan skabe en behagelig og naturlig atmosfære samtidig med, at det forbedrer luftkvaliteten i hjemmet. Her om efteråret er jeg også vild med løgplanter i alle mulige afskygninger i vindueskarmen.

5. Bæredygtigt julepynt: Kvinderne kan lave deres eget julepynt ved at genbruge og genanvende materialer. De kan f.eks. lave julekugler af gamle aviser eller bruge naturlige materialer som kogler og grene til at skabe en bæredygtig og stilfuld juleudsmykning. Jeg kommer, som vanligt, med flere konkrete ideer løbende. Men du kan også følge med på min Pinterest Side: Interiorflirt - Christmas

6. Bag, bag, bag: Jeg må indrømme, at jeg synes, det er sjovest at bage sammen med min datter, som denne vinter sejler rundt i Fransk Polynesien, så ærligt - det bliver nok ikke så meget for min del denne vinter. Men kig lige forbi min samling af fantastiske bageideer på Pinterest: Interiorflirt - Sweet, Sweet Love

7. Øko-venlige vinteraktiviteter: Du kan tage på vandreture eller cykelture i naturen, hvor de kan nyde den smukke danske vinterkulisse og samtidig være miljøvenlige. kan også deltage i bæredygtige workshops eller frivilligt arbejde for at hjælpe med at bevare miljøet.

A. Keramik workshop: Lav dine egne unikke vinter eller efterårspynt med ler og glasur. Lær forskellige teknikker som drejning, håndbygning og dekoration, og skab smukke keramiske genstande, der kan pynte i hjemmet eller bruges som gaver.

B. Fotografi workshop: Tag ud i den danske natur i vinter- eller efterårsmånederne og lær at fange de smukkeste øjeblikke med dit kamera. Lær om komposition, belysning og redigering, og få ny inspiration til at fotografere sæsonens farverige landskaber og stemninger.

C. Madlavningsworkshop: Lær at lave lækre danske vinter- eller efterårsspecialiteter som højtbelagt smørrebrød, varmende suppe, brunede kartofler eller æblekage. Bliv introduceret til danske madtraditioner og lær at anvende sæsonens friske råvarer til at kreere velsmagende retter.

D. Naturworkshop: Tag med på en guidet tur i den danske natur og lær om efterårssæsonens smukke flora og fauna. Få viden om, hvordan planter og dyr tilpasser sig årstidens skiftende forhold, og lær forskellige teknikker som planteidentifikation, insektundersøgelse eller fuglekik.

8. Hjemme Hyggestunder: Du kan hygge dig derhjemme med en god bog, kaffe eller en af vores skønne te fra Meraki og øko-venlige snacks, der er lavet med sunde og naturlige ingredienser som f.eks. nødder, tørret frugt og økologisk chokolade.

9. DIY bæredygtige vintergaver: Du kan bruge din kreativitet og lave personlige og bæredygtige gaver til dine venner og familie. Dette kan omfatte hjemmelavede sæber, marmelader (jeg har fx henkogt grønne figner) eller gaveæsker lavet af genbrugsmateriale, som gavemodtageren kan bruge allerede til jul.

10. Start eller deltag i en læseklub: En læseklub kan give dig mulighed for både at have et godt netværk samt at udvide din viden og dele tanker og ideer om emner, der betyder noget for dig og det samfund vi lever i.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere