✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

EFTERÅRET ER PÅ VEJ - MED LUNE NYHEDER

EFTERÅRET ER PÅ VEJ - MED LUNE NYHEDER

I dagens nyhedsbrev vil jeg forsøge at opmuntre dig lidt, for det er i sandhed en lidt kedelig søndag, hvis du hører nyheder, bare kigger ud af vinduet eller på din YR app - regn i store mængder de næste par dage. Meeen i dag er ikke kun en kedelig dag. I dag er også en dag, hvor du kan lægge planer for, hvordan du vil udnytte lignende dage resten af vinteren; en vinter, hvor du måske skal bruge mere tid hjemme, end du egentlig havde planlagt pga.....ja du ved diverse kriser

Personligt glæder jeg mig til, at tøffe rundt hjemme i mine lune sutsko fra Natures Collection eller sidde under en vamset velourplaid og nyde en god kop thé og en spændende bog - måske ovenikøbet iført en ansigtsmaske fra Meraki, som netop nu er på tilbud - den kan jeg helt klart anbefale. Jeg har allerede plejet mit ansigt med den de sidste par uger. Snit evt. to agurkeskiver og læg på øjnene, sæt noget roligt musik på - jeg er for tiden vild med Bremer/McCoy, og læg dig og tænk positivt - kun positivt. Det er selvforkælelse på den HELT store klinge og til uhyggelig få penge.

Men inden jeg skal tøffe rundt, skal jeg lige have en hulens masse forårsløg i jorden; både Tulipaner og Narcisser. Løgene er landet, og vi har pakket som vanvittige hele weekenden. Så hvis du allerede har bestilt, kan du godt begynde at glæde dig. Pakkerne er på vej. Hvis du ikke allerede har bestilt, kan du stadig nå det, og vi har endda fået flere nye sorter. Husk også at kigge ind forbi min blog og få gode råd og vejledning til hvornår du skal lægge dine flotte løg HER>>

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Kommentarer

Vær den første til at kommentere