✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

GRATIS JULEGAVE TIL VÆRDIGT TRÆNGENDE

GRATIS JULEGAVE TIL VÆRDIGT TRÆNGENDE

Jeg har tænkt, hvordan vi i Interiorflirt og jeg selv kan hjælpe andre bedst muligt i denne - for flere og flere - kolde tid. Som fuldtidsansat på en folkeskole, virksomhedsejer med mere, har jeg ikke mere tid at give af , så jeg kan ikke tilbyde frivilligt arbejde el.l.. Men jeg har et lager fuld af de dejligste julegavemuligheder. Derfor vil jeg gerne hjælpe nogle værdigt trængende med at kunne give en gave til én de holder af; en datter, søster eller mor. 


Så hvis du kan genkende dig selv som værdigt trængende, eller kender en, som har et stramt budget, og som allerede nu bekymrer sig om at få råd til julegaver, så bed ham/hende om at skrive til mig på kriss@interiorflirt.dk, så finder vi en flot julegave. Det eneste du/personen selv skal betale er fragten. Den må jeg ikke donere. Men selve varen, sender jeg kvit og frit.

Eller måske kender du en lille forening, som søger gaver. Vi har tidligere givet julegaver til en juletræsfest i Pipers Hus i Roskilde. Skriv endelig, hvis du kender til en anden juletræsfest eller privat initiativ for værdigt trængende her i Danmark.

I dagens nyhedsbrev viser jeg dig også nogle af de varer, vi har sat ned MED 70%. Der er kun få styk tilbage, så skynd dig at benytte dig af det gode tilbud. (Samme returregler som alle andre varer)

Nu vil jeg gå i haven og grave mine flotteste Dahlia op, så de kan overvintre. Hvis din have også har fået frost i nattens løb, og drømmer du om at overvintre dine smukke knoldplanter, så kan du kan læse mere på bloggen. Det vil du blive glad for til næste år ;-)

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER>>

Rigtig Dejlig novemberdag,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere