✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

REGNER DU HELLER IKKE MED AT MODTAGE EN VALENTINES GAVE!

REGNER DU HELLER IKKE MED AT MODTAGE EN VALENTINES GAVE!

Kære Du,

Februar kan være en svær måned. Alt for mange grå dage og ALT for mange Nyhedsbreve, der minder dig om Valentine og den kæreste, du måske ikke har, eller har mistet. Først og fremmest har jeg ALDRIG været fan af dagen - heller ikke da jeg var gift.... men jeg er jo heller ikke fan af Black Friday, Halloween og andre amerikanske Købe-Mere-Dage. Og så kan jeg ikke se fornuften i en masse-indkøbs-dag for at fejre kærligheden!!?? Sidst, men ikke mindst, er jeg en af de mange singler, der kan se i vejviseren efter nogen som helst fejring på dagen - om jeg kan lide den eller ej 😅
I stedet vil det glæde mig at give DIG en dejlig betænksomhed her i februar - En selvforkælelsespakke. Jeg har valg nogle af vores bedst sælgende produkter fra Meraki og Nordal Yoga, og vil give nogle af jer kvinder eller mænd en dejlig overraskelse til en værdi af 1.000,-
Det eneste du skal gøre er at fortælle, hvad du synes om dagen; hvorfor du elsker eller afskyr dagen, eller om du har fundet på en anden tradition for at fejre kærlighed og særlige venskaber. Jeg vil meget gerne inspireres, for jeg er gået lidt kold på dagen. Så klik ind forbi Facebook eller Instagram og læs mere om, hvordan du bliver den heldige modtager ved at sprede dine tanker med mig og andre.

 

DU KAN LÆSE HELE NYHEDSBREVET HER>>


De allerbedste hilsner,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere