✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

SKØNNE KØKKEN NYHEDER OG INSPIRATION

SKØNNE KØKKEN NYHEDER OG INSPIRATION

Jeg ved godt, at jeg ændrer holdning om bare få måneder, men lige nu er jeg vild med at det er blevet efterår. Luften og lyset er bare anderledes, og jeg glæder mig til igen at komme tilbage indendørs og hygge i køkkenet igen. Jeg får simpelthen også lyst til andre madretter og søde sager, når det bliver efterår; mad, der simrer på komfuret. Surdej, der hæver på køkkenbordet, samt æbler fra haven, parate til at blive til kager og saft etc. - det er efterårshygge, så det basker! 
Jeg ved godt, at det for nogle lyder helt hen i vejret, men for mig er en del af glæden ved at arbejde i køkkenet, at både interiør og råvarer går hånd i hånd. Uden æstetikken, synes jeg, det er kedeligt at lave mad.

Hvis du også har det på samme måde, synes jeg, du skal kigge ind forbi de mange lækre ting, jeg har fundet til netop dit Efterårskøkken her>> 

Ellers håber jeg, at jeg kan inspirere dig med nogle af vores mange flotte NYHEDER inde på shoppen ;-)

Klik også ind på vores OUTLET og se de mange SUPERTILBUD og bliv fristet. Jeg lægger løbende nyheder over i vores Outlet, så der er altid nye fristelser til dig ;-)

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER>>
 

Rigtig Dejlig Efterårsdag,
Kristina Løvendal 

PS! Hvis du abonnerer på Pinterest, kan du kigge forbi min profil og se, hvad jeg har pinnet af lækre opskrifter til både sødt og sundt. Check ind her>> 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere