✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Tillykke til vores 1. Vinder. Vil du også have en gave?

Tillykke til vores 1. Vinder. Vil du også have en gave?

Kære Læser

Så blev det mandagen efter 1. søndag i advent. Jeg ved ikke med dig, men jeg har slet ikke nået alt det juleri, jeg havde planlagt, og jeg kan se, at jeg kommer til at hænge i bremsen i år. Men når alle mine studieopgaver er afleveret den 7. december, går jeg amok. Indtil da har jeg i hvert fald styr på kalenderlys og masser af hyacinter  og amaryllis, som for mig også er en del af juledekorationen. Du kan stadig nå at få fat i kalenderlyset, hvis du ikke allerede har det i hus. Bestil i dag inden kl 11, og få leveret i morgen.
TILLYKKE 
I dag kan vi sige tillykke til Maria I, som er vores første vinder. Tilykke Maria, du har deltaget via Instagram, og er blevet den heldige vinder af en skøn varmedunk fra Natures Collection. Du vil også blive kontaktet direkte mht din adresse.

På næste søndag i advent trækker jeg endnu en heldig vinder, som jeg annoncerer inde på vores sociale medier. Og gaven.... (trommehvirvel) er en tørbørste og en kropsolie fra Naturligolie. Uhhhh, bare det var mig! Alt du skal gøre er, at gøre opmærksom på dig selv. Det kan du gøre ved enten at kommentere eller dele på vores Facebook sider (Drømmeliv eller Interiorflirt) eller på Instagram, lægge en ordre inde på shoppen, eller skrive en dejlig, positiv mail til mig på kriss@interiorflirt.dk.

 

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>


Rigtig Dejlig Mandag,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere