Zum Hauptinhalt wechseln
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Dänemark

  Dänemark

  (DKK kr.)

 • Deutschland

  Deutschland

  (EUR €)

 • Frankreich

  Frankreich

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Niederlande

  Niederlande

  (EUR €)

 • Schweden

  Schweden

  (SEK kr)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Tschechien

  Tschechien

  (CZK Kč)

HOTTE TRENDS I HJEM OG HAVE 2024

HOTTE TRENDS I HJEM OG HAVE 2024

ELLE Decorations shoppingredaktør Sandra Bohlin har spottet årets hotteste boligtrends og samlet nogle af de bedste shoppingtips, der passer til de nye trends.

De seneste års omstændigheder har påvirket indretningen, og det personlige og hyggelige præg er vigtigere end nogensinde. Glæde, hjemmegjort og retro er nøgleord at tage udgangspunkt i. Vi ser alt fra knaldrødt og legende blåt fra 80'erne til bølgende former og den nedstrippede Japandi-stil med skandinaviske vibes.‌

1. JAPANDI

I 2023 til 2024 ser vi frem til den populære indretningsstil Japandi, hvor skandinavisk design møder japansk minimalisme og skaber stilfulde og hyggelige hjem. Træ i forskellige nuancer og former er et must-have, ligesom den moderne ribbede væg, der pryder alt fra trappeopgange til sengegavle og entrévægge. En mat palet af jordfarver er den perfekte farveskala at indrette sig efter.

 

BAZ FOLDESTOL I NATUR ELLER SORT

2. TRÆ

Boligtrenden i 2024 byder på en overflod af træ i ethvert hjem. Vi omfavner naturmaterialet og blander gerne forskellige træsorter og toner for at skabe en varm og hyggelig atmosfære.

3. MULTIFUNKTIONELLE MØBLER OG RUM

Trenden med multifunktionelle møbler og detaljer, der konstant udvikler sig og overrasker, ser ud til at fortsætte ufortrødent. Den kombinerer både æstetik og funktionalitet, og hvorfor skulle denne trend nogensinde stoppe, når vi alle værdsætter møbler, der kan opfylde flere formål? Et nøgleelement i denne tendens er bevidst design, hvor møbler bliver skabt med tanke på forskellige behov og situationer i livet.

Den vedvarende popularitet af møbler med multifunktionelle egenskaber afspejler en stigende efterspørgsel efter møbler, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også praktiske og alsidige. Denne trend ser ud til at fortsætte med at vokse, da den imødekommer vores behov for fleksibilitet og funktionalitet i vores hjem. Selv små detaljer som bærbare batteridrevne bordlamper følger denne trend og viser, hvordan vi søger at gøre vores hjemmere komfortable og tilpasset vores behov.

 

4. BØLGENDE OG ORGANISKE FORMER


Møbler og indretningselementer med buede linjer og bløde former skaber en følelse af ro og hygge i rummet, og tilføjer en følelse af bevægelse og dynamik. Materialer som træ, uld, ler og sten bliver fremhævet for deres naturlige skønhed og tekstur, og bidrager til en følelse af jordforbindelse og harmoni med naturen.

Den taktille trend handler om at skabe et æstetisk og behageligt miljø, der appellerer til vores sanser og skaber en følelse af velvære. Det handler om at omfavne det organisk skønne og det ufuldkomne, og finde glæde i en mere håndgribelig og sanselig tilgang til design.

I 2024 kan vi forvente at se endnu mere fokus på taktilt design og organiske former, så lad dig inspirere af naturens smukke og mangfoldige former og textures, og bring en følelse af ro og harmoni ind i dit hjem med taktile elementer og organisk indretning.

ABIGAIL SPEJL I MESSING 

5. DYRKNING AF HAVEN ÅRET RUNDT

I det nye haveprogram Drömträdgården på SVT følger oplægsholderne Linnéa Dickson og Nicole Wilson haveentusiaster rundt i Sverige, der kaster sig ud i koldsåning og dyrker året rundt, selv med kun et køkkenvindue. Nicole fremhæver, at dyrkning ikke længere er forbeholdt dem med have - alle kan deltage med et solrigt vindue. Med den urolige verdenssituation, vi lever i, er dyrkning og havearbejde blevet en kilde til håb og lykke, der giver energi og afbræk fra kaos. Kultivering har en sjælehelbredende kraft, der trøster og giver positiv energi i en urolig tid.

 

Foto Kredit: Gardners.com

Kommentare

Hinterlassen Sie den ersten Kommentar.
Alle Kommentare werden vor der Veröffentlichung moderiert.