Zum Hauptinhalt wechseln
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Dänemark

  Dänemark

  (DKK kr.)

 • Deutschland

  Deutschland

  (EUR €)

 • Frankreich

  Frankreich

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Niederlande

  Niederlande

  (EUR €)

 • Schweden

  Schweden

  (SEK kr)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Tschechien

  Tschechien

  (CZK Kč)

FEBRUAR MOODBOARD 2024

FEBRUAR MOODBOARD 2024

Kan du heller ikke vente med at komme igang med foråret?

Hvis du er en af de meget positive mennesker, hvis motto lyder "Der er ikke noget så skidt, at det ikke er godt for noget - Blinkesmiley" må du hjertens gerne lige skrive og fortælle, hvad der er godt ved blæse-regnvejret i dag, for jeg har svært ved at se det. Når det er sagt, så er der faktisk en ting, som jeg har planer om at bruge min aften på i aften. Jeg vil lave en liste over alt det jeg vil nå i løbet af foråret. For jeg tror, det bliver et hektisk et af slagsen

Her er nogle af punkterne på min februar-to-do-liste:

SPA-dage, hvor jeg forkæler mig selv og tager tid til Mig-Tid. Min favoritbehandling er tørbørstning, der giver silkeblød hud. Derefter vil jeg smøre mig ind i Meraki selvbrunermousse for at opnå en naturlig og gylden glød.

Jeg skal have ryddet ud og få bragt foråret ind i mit hjem - Nye puder og tæpper i friske farver og meget gerne i genanvendt bomuld og uld. For miljøet er noget, jeg gerne vil have i mente - også selvom det paradoksalt nok koster lidt mere.

Sidst - men ikke mindst - vil jeg sætte mere tid af til hobby- og bagedage med min dejlige datter. Vi er allerede gået i krig med at planlægge årets blomsterbede, og i år vil vi forsøge os med hjemmedyrkede, tørrede buketter, så vi kan blive selvforsynende til næste efterår. Men jeg har også planer om at få lavet en masse store "terracotta" potter til mine mange indendørsplanter. Du kan læse mere om hvordan inde på bloggen.

Hvad har du af planer for februar. Gode ideer modtages med kyshånd


Rigtig dejlig dag og god fornøjelse,
Kristina Løvendal

 

JEG VIL LAVE MINE EGNE "TERRACOTTA" POTTER I ÅR

En af de DIY projekter, jeg har tænkt mig at kaste mig over i år, er at lave mine egne antikt udseende potter ud af nogle af alle de mange gamle potter, jeg har stående på mit lager, og som ikke mere er lige i øjet. Jeg har fundet en masse opskrifter på pinterest. Klik ind på bloggen og se, hvordan du nemt kan lave din egen>>

Hvis du ikke har mod på - eller tid, men også drømmer om en flot, ny terracotta potte, så se mere her. Det bliver noget dyrere, men også meget nemmere

 

Meraki Instant tanning mousse, Cosmos Organ

Meraki Instant tanning mousse, Cosmos Organ

169,00 kr. 84,50 kr.

Få en jævn og naturlig sommerglød med denne instant selvbrunermousse fra Meraki - og tro mig! Det er ikke ligesom "i gamle dage", hvor man fik striber af gule aflejringer og en lidt illelugtende hud. Meraki selvbruner-moussen egner sig både til ansigt og krop. Moussen har en naturlig karamelfarve og er certificeret økologisk. I løbet af 2-6 timer efter påføring får du en smuk sommerkulør. Selvbrunermoussen indeholder aloe vera og glycerin, som gør din hud fugtig, blød og velplejet. For det bedste resultat skal du først rense huden med en eksfolieringshandske, en Konjac svamp eller en scrub. Derefter smører du creme på ekstra tørre hudområder såsom albuer og knæ. Påfør dernæst et jævnt lag mousse på huden og fordel det cirkulære bevægelser. Husk at vaske hænderne grundigt efter brug. Farven vil gradvis forsvinde efter et par dage, men du kan forlænge den ved at påføre endnu et lag. Produktet er certificeret økologisk af ECOCERT Cosmos.

Se også vores Meraki Self Tan Drops - Selvbruneren du selv blander med dine creme

Køb nu
InteriorFlirt
Helsingborggade 12
2100 København Ø
Denmark

© 2024 InteriorFlirt