Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

JEP! DER ER EN APP TIL ALT - OGSÅ TIL AT IDENTIFICERE BLOMSTERSORTER

JEP! DER ER EN APP TIL ALT - OGSÅ TIL AT IDENTIFICERE BLOMSTERSORTER

 Der findes efterhånden apps, der kan guide, fortælle og inspirere inden for alle af hverdagens gøremål - og havearbejdet er ingen undtagelse.

Kender du det, at du sidder og luger i haven, og pludselig støder du på nogle grønne planter, som måske (måske ikke) er blandt de mange sommerblomster, du fik sået i april/maj, men du er ikke helt sikker? Er det mon blot en ukrudt!? Eller du spotter pludselig en flot plante på din vej, og vil gerne vide dens botaniske navn, så du kan finde den, næste gang du er på planteskolen etc. etc.

Tiden er forbi med at søge gennem massive fagbøger for at finde ud af, hvilke typer blomster (og ukrudt) du har at gøre med i din egen have. Selv med hjælp fra Google kan det være svært, når du leder efter noget specifikt. Men vidste du, at du blot via kameraet på din telefon kan identificere 1000-vis af forskellige planter og blomster med blot et par klik! Alt du skal gøre er at finde og downloade den app, der passer bedst til dine behov.

Så hvad er den bedste planteidentifikationsapp? Nedenfor er nogle gode bud: De er brugervenlige og flere er gratis (med undtagelse af nogle med ekstra betalingsfunktioner). De er også perfekte til vandrere, gartnere, naturforskere, førstegangs haveejere eller alle, der ønsker at lære mere om deres lokale planteliv.

Gør din grønne tommelfinger klar, og stryg gennem disse førsteklasses planteidentifikationsapps.

Nogle af de bedste planteidentifikationsapps

PlantSnap

FOTO: PLANTSNAP

PlantSnap har indgået partnerskab med Snapchat for at give brugerne mulighed for at identificere 600.000+ planter på over 30 sprog. Den er super nem at bruge og har både en gratis og premium version, så uanset hvor du er, kan du lære mere om plantelivet omkring dig.

 

Planta

bedste planteidentifikationsapp
FOTO: PLANTA

Hvis du leder efter en app, der er specialiseret i planteidentifikation og plantepleje, er dette den for dig! Planta er virkelig brugervenlig og tilbyder masser af personlige tips til at starte og passe din egen have.

 

Leafsnap

Leafsnap fungerer som en feltguide til alt, hvad der har med løv at gøre. Udviklet med eksperter fra Columbia University, University of Maryland og Smithsonian Institution bruger appen højteknologisk AI til at identificere planter udelukkende baseret på billeder af deres blade.

 

GardenAnswers

bedste planteidentifikationsapp

Hvis du leder efter en interaktiv måde at identificere planter på, så tag et kig på denne plante-app, som hjælper dig med nemt at klassificere planter. Den giver også tips om, hvordan man håndterer almindelige planteskadedyr og sygdomme.

 

iNaturalist

FOTO: INATURALIST

iNaturalist hjælper med at identificere planter ved at forbinde brugere med et fællesskab på over en million videnskabsmænd og naturforskere. Du uploader blot billeder af planter, du søger at identificere, og andre brugere kan fortælle, hvad de tror, ​​planten er.

 

PictureThis

FOTO: PICTURETHIS

I lighed med andre apps bruger PictureThis super avanceret kunstig intelligens til at omdanne plantefotos til positiv identifikation. Denne app er anderledes, fordi den også fungerer som et samlet planteleksikon, der endda viser, om planter er giftige for kæledyr .

 

What's that Flower

bedste planteidentifikationsapp
FOTO: WHAT'S THAT FLOWER

Den sidste (men bestemt ikke mindste) på min liste over de bedste planteidentifikationsapps er What's That Flower. Som navnet antyder, er denne app specialiseret i at identificere blomster , hvor de vokser, og om de er giftige eller ej. App'en er brugervenligt med både gratis og betalte muligheder.

 

Og så er det ellers bare om at komme igang. Rigtig god fornøjelse! ;-)

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.