Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

AUGUST MOODBOARD MED FORFRISKENDE NYHEDER

AUGUST MOODBOARD MED FORFRISKENDE NYHEDER

Jeg håber meget, at du har haft en dejlig sommer indtil videre, og heldigvis er sommeren langt fra slut, selvom den er ved at gå på hæld. Haverne bugner af blomster og snart frugt. Venner og familie er ved at være tilbage, og et nyt skole- og arbejdsår (for jer, der har været sendt hjem pga corona) står på trapperne. Husk at nyd sensommeren og alle dens glæder!

Der har været stille herfra. Jeg købte i forsommeren et fint, brugt køkken, jeg bare skulle pille ned, og som skulle erstatte mit gamle, temmelig brugte køkken. Jeg havde (tåbeligt) sat et mindre budget af og små 14 dage. Jeg havde fuldstændig forregnet mig både i tid, budget og hårdt arbejde. Resultat: Et tæt, og godt  samarbejde med mine forældre (igen, igen), et vidunderligt "nyt" køkken og en ødelagt ryg. Så jeg måtte vælge at trække stikket og få slappet af. Men nu kan jeg ikke holde mig væk længere. Jeg må bare vise dig nogle af sæsonens flotte bedstsælgere og nyheder.

Så klik ind forbi og se vores mange fine NYHEDER her.

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Rigtig dejlig dag,
Kristina Løvendal 

* Inspiration til billedet fra sweet horizon

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.