Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

Efterårstid er Køkkentid! Se vores mange gode køkken nyheder og tilbud🍎🍏

Efterårstid er Køkkentid! Se vores mange gode køkken nyheder og tilbud🍎🍏

Kære Læser, 

Jeg ved godt, at jeg ændrer holdning om bare få måneder, men lige nu er det bare super hyggeligt at komme til komfuret indendørs. Jeg får simpelthen lyst til andre madretter og søde sager; mad, der simrer på komfuret, surdej, der hæver på køkkenbordet, æbler fra haven parat til at blive til kager og saft etc. - det er efterårshygge, så det basker. Jeg har været i sommerhuset i efterårsferien, og nydt Vesterhavet og ild i pejsen. Jeg har gået lange ture, været på havnen i Hirtshals og købe fisk, og frem for alt nydt, at der har været tid til at afprøve nye retter (på godt og skidt, må jeg sige!).
Jeg ved godt, det for nogle lyder helt hen i vejret, men for mig er en del af glæden ved at arbejde i køkkenet, at både interiør og råvarer går hånd i hånd således, at jeg nyder at servere god mad på lækkert service og ved et smukt veldækkede bord til søde mennesker.

Se de mange lækre ting, jeg har fundet til netop dit efterårskøkken. 

Læs hele nyhedsbrevet her>>

Rigtig Dejlig Efterårsdag,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.