Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

ER DU OGSÅ BEGYNDT AT DRØMME?

ER DU OGSÅ BEGYNDT AT DRØMME?

Det er jeg. Jeg synes altid januar og februar er liiiidt tunge måneder, men jeg har opdaget, at jeg får mere energi, når jeg bruger tid på at forberede mig til foråret - og når det kommer til dyrkning af blomster, er forberedelse og rettidig omhu kerneingredienser til succes - især hvis du har overskud til at forspirer nogle af dine sommerblomster.


Det er ikke alle frø - og slet ikke Dahlia, der er kommet på lager endnu, men jeg vil anbefale dig at holde øje med shoppen og mit nyhedsbrev, for som altid, vil jeg forsøge at præsentere dig for nogle særligt udvalgte sorter i et meget begrænset - og afstemt - udvalg. Du kan også læse med på bloggen under Havenyt, hvor jeg løbende vil poste anvisninger og gode råd mm.

Nederste billede er fra min yndlingsinspirator Erins blog Floretflowers.com. Jeg kan kun anbefale dig at skrive dig op til Erins nyhedsbrev. Klik på billedet nederst i nyhedsbrevet og læs hendes seneste E-book med essays og råd fra 45 haveejere fra hele verdenen HELT GRATIS ;-)

De bedste hilsner, Kriss, Interiorflirt.dk

 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.