Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

GUIDE TIL HVORDAN DU PYNTER DIT JULETRÆ

GUIDE TIL HVORDAN DU PYNTER DIT JULETRÆ

Jeg er allerede begyndt at planlægge juledagene - dekorere huset, holde tingene enkle og rolige, samtidig med at jeg vil inkorporeret lidt festlig magi. Så jeg tænkte, at jeg ville bruge dette nyhedsbrev til at dele nogle af mine bedste tips til, hvordan du pynter dit juletræ, så det ser smukt ud, i stedet for tilfældigt. Du finder min liste nederst i nyhedsbrevet. Og så får du da lige et par ideer til juletræspynten.

Jeg håber, som altid, at jeg igen i dag kan inspirere dig til at gå ind på shoppen og tjekke nogle af vores mange flotte NYHEDER. Klik på den nedenstående grønne bjælke, så kommer du direkte derind.

Vi bytter alle julegaver frem til 1 februar (gælder dog ikke julepynt. Her har du 14 dages returret). Alt du skal gøre er at skrive JULEGAVE i kommentarfeltet. Så forlænges fristen fra 1 måned og frem til 1 feb. 2022 ;-)

Klik også ind på vores OUTLET og se de mange SUPERTILBUD og bliv fristet. Jeg lægger løbende nyheder over i vores Outlet, så der er altid nye fristelser til dig ;-)

Du kan læse hele nyhedsbrevet (inkl. min enkle og nyttige guide) her>> 

Rigtig Dejlig Julemåned,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.