Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

Hængestole, Hygge og Gratis Tine K Duftlys

Hængestole, Hygge og Gratis Tine K Duftlys

Der er ikke noget at gøre! Endnu en dag med overskyet og småkedeligt vejr. Min første følelse var frustration. Hvorfor er himlen ikke blå, og hvorfor er vejret så moderat kedeligt. Det skal jeg såmænd fortælle dig (og ikke mindst mig selv). Det er fordi det er indehyggetid - forlænget. Så jeg har lånt en fantastisk bog på biblioteket; I dine øjne, som handler om en lille halvt kinesisk drengs opvækst i DK fra 1920 (mener jeg) og op. Jeg er kun nået 1/3 ind i bogen. Men jeg kan allerede anbefale den. Den vil jeg hygge mig med i aften, når jeg kommer hjem. Så gør som mig, kryb op i en god stol, sofa - eller måske hængestol, hvis du er så heldig. Pak dig ind under en varm plaid alla dagens flotte tilbud fra Day Home, og nyd, at tiden er til afslapning inden døre. Måske bliver det forår om et par dage.....

Nederst i nyhedsbrevet finder du et dejligt duftlys fra Tine K med de mest afslappende noter af æteriske olier. Vi vedlægger et dejligt lys til de 10 første kunder, der handler for over 399,-

Jeg håber, jeg jeg også kan friste dig til at kigge forbi alle vores flotte FORÅRSNYHEDER. Der er masser af forårsklare nyheder og skønne ting til dit hjem.

Rigtig God Fornøjelse,
Kristina Løvendal 

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.