Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

KALENDERGAVE IDEER, JULEN 2021

KALENDERGAVE IDEER, JULEN 2021

Kære Læser

Jeg har i år lavet en ny kategori KALENDERGAVER 2021, hvor jeg har samlet en masse gode ideer til kalendergaver (og selvfølgelig også julegaver) - altså interiør, hygge ting og varer fra min spa-kategori.

Hvert år står jeg og skal lave gavekalender til ungerne. Da de var mindre, var det en pakkekalender med 24 små overraskelser. Men efterhånden som poderne er vokset, er vi gået over til adventskalendergaver. Hvert år spørger jeg, om de mon ikke er blevet for voksne til kalendergaver, og hvert år kan jeg se, at bare tanken om at droppe netop denne, søde juletradition er et absolut NO GO! Så i stedet deler jeg den med mormor og morfar, så vi hver "kun" skal finde 2 kalendergaver pr. barn.
Jeg ved allerede, hvad jeg skal pakke i mine gaver i år - ved du også det, eller har du brug for lidt hjælp!? Så kig med her, hvor jeg kommer med mine forslag på ting og sager, der helt sikkert vil blive taget godt imod herhjemme ;-)

NB! Jeg har rangordnet kategorien i priser, der starter med den billigste pris først - og der er masser af gode ideer at hente.

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>


Rigtig Dejlig Novemberdag,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.