Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • Czechia

    Czechia

    (CZK Kč)

  • Denmark

    Denmark

    (DKK kr.)

  • France

    France

    (EUR €)

  • Germany

    Germany

    (EUR €)

  • Italy

    Italy

    (EUR €)

  • Netherlands

    Netherlands

    (EUR €)

  • Spain

    Spain

    (EUR €)

  • Sweden

    Sweden

    (SEK kr)

Køkkentema - Mangler Du Også Plads?

Køkkentema - Mangler Du Også Plads?

Er du også begrænset af plads? Så er der hjælp at hente.

I dagens nyhedsbrev fortsætter jeg denne uges køkkentema, og med særligt fokus på det lille køkken. Inspirationen kommer både med årstidens skiften, men også fra en fremtidsforskning om indretning af byboliger (og jeg understreger byboliger) over de næste 10 år. Her fremgår det, at køkkenet fremover skal være småt eller måske ovenikøbet kun alla et te-køkken. Fremover behøver vi nemlig slet ikke at tilberede vores egen mad selv i byerne. Nøj for et nedslående forsyn for en ægte (ikke velbeslået) foodie og amatørkok, som undertegnede! For selvom man efterhånden i dag kan købe ok færdigretter og halløj med hjem fra både Irma og Wedoo salatbarer etc, så bliver det altid dobbelt så dyrt og ofte kun halvt så godt, hvis du spørger mig. Men jeg er med på, at køkkenet bliver mindre og mere mobilt efter behov.

Mit eget køkken er super trendy (læs lille), og hver plads er dyrebar, jeg er nemlig blevet en af de mange byboere. Hvis du også har et lille køkken; eller har måtte gå fra et stort, dejligt samtalekøkken og til en mindre lejlighed, kender du det også. Nogle gange skal du være kreativ med dine køkkenprodukter og opbevaringsløsninger for at maksimere din plads. Det - og meget mere køkken - får du nogle bud på i dag. Og så får du en nem opskrift på en af mine all time favorite efterårssalater (bare klik på billedet, så sendes du videre til dethandlermestommad.dk/)

Du kan læse hele nyhedsbrevet - inkl. opskrift - her>>

Rigtig God Fornøjelse,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.