Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

LONG TIME - NO SEE

LONG TIME - NO SEE

Det er længe siden, du sidst hørte fra mig. Jeg blev færdig med mine fire år på skolebænken i slut januar, og begyndte nyt job 1. marts, og det har været hårdt - MEGET HÅRDT! For første gang i mange, mange år, følte jeg, at min kreative kilde var løbet tør, og da Interiorflirt altid skal være båret af kreativitet og være et sted, du kan hente inspiration, valgte jeg at vente med at skrive ud fra devisen at, hvis du ikke har noget særligt at byde på, skal du ikke byde ind. Men nu er jeg ved at have fyldt mine lagre op igen - ikke mindst fordi jeg nu igen kan bruge masser af fritid i haven - et sted, hvor jeg i den grad lagrer op. Jeg håber, at du også er fuld af energi og klar på sommeren 2022.

I dette nyhedsbrev vil jeg inspirere dig med flere gode tilbud - og du kan selv vælge, hvor du vil spare pengene. I dag får du nemlig 20% på alle lagervarer. Alt du skal gøre er at anvende kode*: Darling 20%, når du kommer til betalingskassen.

* Gælder for alle lagervarer ved køb for minimum 500,- kr.

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.