Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

SLUT MED DRÆBERSNEGLE I MINE DAHLIA👊🏻

SLUT MED DRÆBERSNEGLE I MINE DAHLIA👊🏻
Vi er nu halvvejs gennem året, og efter min mening er dette et godt tidspunkt at tjekke ind og reflektere over, hvordan året er gået indtil videre. Der er sket vanvittig meget på denne front; Holi Moly! Og om meget snart er vores showroom indretningsklar, og jeg glæder mig et ton.

Dette forår blev også året, hvor jeg reinkarnerede som haveentusiast - på godt og ondt. Det er et KÆMPE arbejde at starte en ny have op og begå flere af de samme fejl, jeg gjorde sidste gang, jeg havde have. Fx havde jeg glemt alt om, HVOR ødelæggende dræbersnegle faktisk er, og jeg kunne derfor ikke forstå, hvor mine Dahlia blev af. De blev spist, lige så hurtigt de kom op af jorden. Heldigvis havde jeg også lagt en del knolde til forspiring i drivhuset, og de er nu store og fine og sneglemodstandsdygtige.

Jeg prøvede alle mine gamle tricks, som du også kan læse om på bloggen, men min helt store redning blev en ny opfindelse. Kapper med kobber. Jeg har simpelthen klippet toppene af plastikurtepotter, og beklædt dem med selvklæbende kobberbånd, og det virker. Jeg har taget nogle billeder, som du kan se inde på Bloggen, hvor du også kan se, hvordan du selv kan lave dine kapper - Det er heldigvis ikke for sent, hvis bare lidt af planten har overlevet..

I dette nyhedsbrev vil jeg også inspirere dig med flere gode tilbud - og du kan selv vælge, hvor du vil spare pengene. I dag får du nemlig 20% på alle lagervarer. Alt du skal gøre er at anvende kode*: Darling 20%, når du kommer til betalingskassen.

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.