Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

Værsågod - din særlige rabatkode til forårsnyheder.

Værsågod - din særlige rabatkode til forårsnyheder.

Siden du hørte fra mig sidst, er der sket rigtig meget af både godt og trist, som har gjort, at jeg har været temmelig fraværende den sidste månedstid. Det beklager jeg, men nu er jeg tilbage med lækre nyheder på shoppen og et godt tilbud til dig. For i dag og til og med i morgen, får du hele 20% rabat på hele shoppen samt gratis fragt. Tilbuddet gælder ved køb for min. 299,-. Du skal bare taste rabatkode: 18Q1KCFKPTVW i gavekodefeltet, når du kommer til kassen - eller klikke på nedenstående grønne knap. Så bliver rabatten automatisk fratrukket.
Siden du hørte fra mig sidst, har vi også fået en ny Instagram konto, hvilket (desværre) også krævede en ny Facebook konto. Så jeg må endnu en gang starte forfra. Jeg håber meget, du vil kigge forbi begge SoMes og like og dele. Jeg kan bruge al den hjælp og energi, jeg kan få. Det gælder i øvrigt også gode ideer og erfaringer, så skriv endelig, hvis du kan hjælpe mig på vej

God fornøjelse,
Kristina Løvendal

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.