Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

VELKOMMEN 2022 MED NYHEDER OG DIY-PROJEKTIDEER

VELKOMMEN 2022 MED NYHEDER OG DIY-PROJEKTIDEER

Godt Nytår,

Så blev det endelig farvel 2021, og hjerteligt goddag til et helt nyt år.
2021 var på mange måder et lidt hårdt år. Personligt blev det et år jeg afsluttede med en kedelig omgang Corona op til jul - trods vacciner, bobler, mundbind etc. Men 2021 blev også året, hvor jeg endelig - efter fire år - kunne indlevere min sidste opgave på mit studie, så nu mangler jeg bare at forsvare min bachelor, og det glæder jeg mig til. Så hjerteligt goddag til januar 2022. Det nye år bliver et spændende år - også på designfronten. Året starter traditionen tro ud med lidt douche farver, men jeg kan godt love, at der kommer knald på farverne, når vi nærmer os forår/sommer. I år skal den ikke have for lidt! Så du kan godt glæde dig - Men mere om det i de kommende nyhedsbreve ;-)

Jeg håber, at jeg allerede i dag kan inspirere dig med nogle af vores mange flotte NYHEDER inde på shoppen, og så ellers bare masser af inspiration og gode ideer til for eksempel DIY projekter, som jeg vil dele med dig hen over året. I år får du en tutorial til hjemmelavede papirblomster.

Klik også ind på vores OUTLET og se de mange SUPERTILBUD og bliv fristet. Jeg lægger løbende nyheder over i vores Outlet, så der er altid nye fristelser til dig ;-)

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Rigtig god fornøjelse,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.