OM INTERIORFLIRT.DK

OM INTERIORFLIRT

WEBSHOPPEN

InteriorFlirt.dk er stiftet og drevet af Kristina Løvendal. InteriorFlirt har længe været en blog, men er nu også en webshop. Hos InteriorFlirt lægger vi stor vægt på at være en miljøvenlig og kvalitetsbevidst forretning, med personlig råd og service. Vores mål er at finde nye og spændende varer, produceret under ordnet forhold, samt at forhandle kvalitet til gode priser. Vores produkter er indkøbt til dig, der interesserer dig for nye tendenser, men som også tænker på miljøet, når du handler. Vi ønsker ikke at være en del af en "køb billigt og smid væk" kultur.

Vi er et lille team med eget lager, hvorfra vi sender de fleste af vores varer direkte til vores kunder. Vi kan desværre ikke hamle op med de helt store internationale spillere, når det eg. kommer til speedfragt. Men vi kender alle vores varer, og kan hjælpe dig, både med svar på det enkelte produkt, men også med decideret indretningsmæssige råd, og så svarer vi personligt på alle henvendelser. Vores ønske er ikke, at blive de største på markedet. Vi ønsker en hyggelig shop med en personlig service, så ring eller skriv, hvis du har brug for hjælp.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mails på kundeservice@interiorflirt.dk eller på telefon +45 30306790 (mandag&fredag 08.00-11.00 samt onsdag&torsdag 09.00-15.00). Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Hjælp os til at blive bedre. Vi ønsker, at InteriorFirt.dk skal være din foretrukne shop på nettet, og derfor lytter vi meget gerne til dig, hvis du har idéer og forslag til, hvad vi kan gøre bedre. Har du noget på hjertet, så skriv til kriss@interiorflirt.dk.

 

KRISTINA LØVENDAL

Jeg har arbejdet med nethandel siden 2008, og har været (med)ejer af min egen webshop siden 2010. Tidligere arbejdede jeg fuldtids med nethandel, men i dag arbejder jeg på InteriorFlirt ved siden af et fuldtidsstudie.

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer
Det kan altid ske fejl. Dette kan både være på lageret men også være en trykfejl, eller at der har været angivet en forkert pris på varen. Vi tager i denne henseende forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Har du bestilt en vare, som vi ikke kan levere, vil vi så hurtig som muligt kontakte dig. Medlemsrabatter og kuponer samt tilgodebeviser kan ikke kombineres med andre rabatter.