Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

New Colonial interior design trenden i 2024

New Colonial interior design trenden i 2024

New Colonial interior design trenden i 2024 overtager de seneste års tendens kendt som Barn House. New Colonial kombinerer det klassiske og tidløse med det moderne og nutidige elementer. Denne stil tager udgangspunkt i traditionelle møbler og materialer, men opdateres med friske farver, mønstre og former for at skabe et mere moderne udtryk.

I 2024 får traditionelt design en sjov makeover. Vi ser en tilbagevenden til klassiske elementer, men med et moderne twist. Tidsløse rum omfavner nu også moderne funktionalitet og atmosfære - hvordan? Dekorativt møbler kan komplementere en eklektisk indretning, men stadig føles nedtonet og afslappet, typisk for moderne interiører. Smart living kan også forene fortidens charme med fremtidens komfort.

New Colonial 2024

Nogle af de fem hovedtendenser inden for New Traditional trenden i 2024 inkluderer:

1. Bæredygtighed og genbrug: Der er fokus på at bruge materialer, der er bæredygtige og miljøvenlige. Derudover er genbrug og opcyclings af møbler og dekoration en stor del af denne trend.

2. Bløde kurver og organiske former: Møbler og accessories med bløde kurver og organiske former er populære i 2024 og tilføjer en følelse af lethed og elegance til rummet.

3. Kontraster: Kontrasterende elementer såsom gammelt vs. nyt, lyst vs. mørkt og blankt vs. mat er med til at skabe spænding og dybde i indretningen.

4. Mønstre og teksturer: Brug af forskellige mønstre og teksturer på stoffer og overflader er med til at skabe dynamik og interesse i rummet.

5. Hygge og komfort: Det er vigtigt, at rummene føles indbydende og hyggelige. Bløde tekstiler, behagelige møbler og varme farver er med til at skabe en afslappet atmosfære.

Og sidst men ikke mindst - Paneler på væggene. Væk med de rå vægge og ind med panelinddelte vægge alla de gamle herregårde.

New Colonial Style 2024

Farvepaletten i New Colonial trenden i 2024 består af varme og neutrale farver såsom terracotta, rust, olivengrøn, dyb blå, cognac og messing. Disse farver skaber en varm og indbydende atmosfære, der passer godt sammen med de traditionelle elementer i stilen. Samtidig kan man supplere med mere moderne farver såsom solgul eller mintgrøn for at tilføje et friskt pust og kontrast til rummet.

Colonial Style Color Trends 2024

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.