Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

GOODWEAVE-CERTIFICERING

GOODWEAVE-CERTIFICERING

GoodWeave er en nonprofit-organisation, der blev grundlagt i 1994 af nobelpristageren Kailash Satyarthi.

GoodWeave er den førende globale institution med en mission om at stoppe børnearbejde i globale forsyningskæder gennem et markedsbaseret holistisk og autentisk system. GoodWeave bringer synlighed til globale forsyningskæder, giver stemme til uformelle og marginaliserede arbejdstagere, giver sikkerhed for at certificerede produkter er fri for børnearbejde samt genopretter barndommen for sårbare børn, så de kan grine, lære og lege. Gennem mere end 25 års banebrydende og innovativt arbejde, der i bund og grund udnytter markedsstyrken gennem sit arbejde med mærker og producenter, har GoodWeave reddet over 6.700 børn fra arbejdskraft samt leveret kvalitetsundervisning til næsten 26.000 sårbare børn, og afskrækket hundredtusinder af børn fra at komme i arbejde. Alene i 2018 kunne mere end 75.000 arbejdere nyder godt af GoodWeaves indsats. Senest har GoodWeave ekspanderet til beklædning, hjemmetekstiler, modesmykker, mursten og te, hvor dens rækkevidde og effekt fortsætter med at vokse. GoodWeaves indflydelse har været en ledende stemme i positivt at påvirke samfundsmæssige normer og adfærd for at eliminere børnearbejde.

Præcis arbejdet omkring at få børn ud af fabrikkerne ligger mit hjerte nært, og jeg kan med stolthed tænke på, at jeg selv, som den første i Bangladesh, oprettede en syskole for gadebørn. Skolen blev finansieret og understøttet af H&M, ILO og UNICEF. Jeg oprettede i fællesskab med ovenstående organisationer og lokale fabriksejere en skole, hvor gadebørn fik undervisning i bangle, matematik og menneskerettigheder kombineret med syskole. Det lyder jo som en fantastisk mulighed for ethvert barn, men for overhoved at få børnene til at komme, måtte vi også tilbyde en næringsrig frokost. Uden mad og en skoledag på "kun" 4-5 timer, gik den ikke. Rigtig mange børn i Bdesh har nemlig ikke et trygt hjem at være, mulighed for skolegang eller et bedre alternativ til at tjene et par håndøre. Det er en trist og kompliceret historie. Du kan selvfølgelig altid støtte diverse organisationer, men det gør også en kæmpe forskel, hvis du sørge for at købe dine varer i butikker, der allerede støtter ude i produktionsområderne - fx. via GoodWeave.

Flere af vores produkter har derfor Goodweave certifikat eller andre anerkendende certifikater for bæredygtig og samvittighedsfuld produktion.

De bedste hilsner,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.