Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

VIDSTE DU AT ÆGTE LAMMESKIND ER BIONEDBRYDELIGT!?

VIDSTE DU AT ÆGTE LAMMESKIND ER BIONEDBRYDELIGT!?

Ægte lammeskind, og naturlig pels i al almindelighed, er utrolig bæredygtige materialer, selvom det er de færreste, der er klar over det. Al vores pels er udvalgt med stor omhu, så materialerne lever op til vores strenge krav om tårnhøj kvalitet og bæredygtighed. Derfor sikrer du dig et ægte lammeskind af højeste kvalitet, som ovenikøbet er miljøvenligt, så det basker, når du køber det hos os. Du har derfor god grund til at gå den naturlige vej og vælge ægte pelsprodukter fremfor alternativer, som fx plastikpels, der forurener og er langt mindre bæredygtigt. Det viser en ny undersøgelse, foretaget af Organic Waste Systems i Belgien, der sammenligner, hvor bionedbrydeligt naturlig pels er, sat op imod plastikpels. Læs med og find ud af hvorfor naturlig pels er det helt rigtige valg!  

Naturlige lammeskind er naturens guld

En kæmpe fordel ved ægte skind og pels, eksempelvis vores smukke lammeskind, er, at materialet er helt enormt slidstærkt og holdbart fra naturens hånd. Det kommer af, at pelsen har tilpasset sig det rå klima igennem tiden, hvor materialet er blevet udsat for lidt af hvert, når det kommer til vind og vejr. Denne naturlige egenskab kan du nyde godt af, når du køber dit nye, naturlige lammeskind, eller et andet pelsprodukt. Derfor skal du ikke tøve med at bruge dit ægte lammeskind hver evig eneste dag, hvis ikke flere gange om dagen. Du kan gøre brug af det både indendørs og udendørs uden bekymring for, om skindet kan holde til det.

Det er en af det mange årsager til, at vi elsker ægte lammeskind fremfor kemisk fremstillede materialer, som slet ikke har samme kvaliteter. Udover at plastikpelsen på ingen måder har samme naturlige egenskaber eller holdbarhed, så vil dette også blive tydeligt og fremstå af looket efter kort tids brug, da pelsen vil blive unaturlig, slidt og tynd at se på. Det vil du absolut ikke komme ud for med et naturligt lammeskind.

bæredygtig lammeskind

Det er ret simpelt: Køb et ægte lammeskind fremfor plastikskind, som ikke holder i lige så lang tid som naturlige produkter. Det er miljømæssigt meget bedre, da det i første omgang er meget forurenende at producere plastiklammeskind, men det er endnu dårligere for miljøet, hvis du gang på gang skal ud at erstatte dine skind, fordi de ikke holder i længden og bliver grimme. Derfor foreslår vi, at du køber et ægte lammeskind fra start, da én gang i så fald er nok!

 

Vær med til at mindske ressourcespildet

Èn af de ting vi hos NATURES Collection går meget op i, er at alle vores naturlige materialer er bæredygtige. Vi får alle vores lammeskind fra kødindustrien, hvor de smukke skind er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Det ville være en skam at lade et så brugbart og alsidigt materiale gå til spilde ved at smide det ud, når vi kan anvende den bløde pels til eksklusive items til både hjemmet og garderoben.

Ved at købe ægte lammeskind kan du være med til at mindske ressourcespildet og derved give miljøet en hjælpende hånd. Det er sjældent, at du kan gøre noget godt for dig selv og for miljøet på én og samme tid, men her har du en oplagt mulighed. Nyd godt af de naturlige egenskaber, som ægte lammeskind har at byde på, med god samvittighed.

 

Naturlig pels kan nedbryde sig selv

Vidste du, at ægte lammeskind og naturlig pels i det hele taget, er selvnedbrydende i naturen? Det viser en undersøgelse foretaget af forskerne fra Organic Waste Systems i Belgien, som har påvist, at naturlig pels nedbrydes i naturen, hvorimod plastikpels, som er kemisk fremstillet, ikke har samme evne.

I forsøget har man undersøgt, hvordan henholdsvis naturlig pels og plastiskpels nedbrydes under betingelser opstillet til at simulere lossepladsforhold, såkaldt anaerob bionedbrydning. Dette er en nedbrydningsproces af organisk stof, der fåregår uden ilt. Forsøget varede i 30 dage, hvad der under normale forhold svarer til mellem 4 og 40 år.

lammeskind

Resultaterne kunne ikke være mere tydelige. Skræmmende nok viste det sig, at plastikpelsen var fuldstændig uændret, imens den naturlige pels formåede at nedbryde sig selv uanset, om pelsen var naturlig eller behandlet med farve. Det eneste, der skete med den kemisk fremstillede pels var, at den skiftede farvenuance en smule.

Resultaterne er klokkeklare: naturlig pels er selvnedbrydende imens plastikpelsen, ligesom flaskeemballage og andre affaldstyper, der har tendens til at skade miljøet, ikke er bionedbrydeligt. Faktisk viste undersøgelsen, at ægte pels og skind er lige så bionedbrydeligt som noget så naturligt som ege- og piletræsblade. Det er helt vildt!

Mange tror fejlagtigt, at plastikpels er et godt og bæredygtigt alternativ til ægte pels, men det er slet ikke tilfældet. Ikke nok med at det er helt enormt forurenende og CO2-udledende at producere plastikpels, da det er lavet af fossile brændstoffer, så kan det heller ikke nedbrydes i naturlige omgivelser ligesom ægte pels og skind, da bakterierne ikke kunne fordærve plastiskpelsen. Plastikpels lavet af genanvendt plast er ligeledes heller ikke et mere bæredygtigt alternativ til ægte pels.

 

Vi vægter dyrevelfærd højt!

Pelsmodstandere har rettet meget kritik imod vores naturlige valg af materialer, da de har dyrenes velfærd på hjertet. Det forstår vi godt, da dyrenes velfærd også betyder rigtig meget for os hos NATURES Collection. Derfor sikrer vi os, at anvendelsen af vores materialer ikke truer arternes overlevelse, samt at dyrene ikke har lidt under aflivningen.

Disse betingelser bliver taget meget seriøst i den moderne pelsindustri, og der er streng kontrol omkring det. Derudover er det vigtigt for os, at dyrene har fået god næring og korrekt pleje igennem deres liv.  Dette er naturligvis en etisk forsvarlig måde at gøre det på, men det giver samtidig de smukkeste pelse af tårnhøj kvalitet.

Derudover kan vi ikke understrege nok, at al vores lammeskind, og fx også kaninpels, er biprodukter til kødindustrien, hvorfor pelsen også tjener til et vigtigt formål, ved at dyret anvendes til fulde.

Som administrerende direktør for International Fur Federation, Mark Oaten, udtaler, så mister etik og dyrebeskyttelse sin relevans, hvis økosystemet, hvori dyrene lever, ødelægges af bl.a. plastikpelse. Det giver vi ham fuldstændig ret i.

Derfor ser vi det som vores opgave at informere den almene borger om denne skelsættende forskel på ægte pels og plastik pels. Derudover sætter vi en ære i at finde de bedste lammeskind med den bedste historie og derefter sælge dem til priser, som alle kan være med på. Hos os finder du nemlig lammeskind i flere forskellige størrelser, farver, oprindelser og meget mere. Find det perfekte lammeskind til dig selv allerede i dag og se vores store kollektion af ægte lammeskind her.

naturlige lammeskind

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.