Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

TIPS TIL INDRETNING AF BADEVÆRELSET

TIPS TIL INDRETNING AF BADEVÆRELSET

Trænger du til at opfriske dit badeværelse!? Så er hjælpen på vej. Første skridt på vejen til et lækkert badeværelse eller spa (om du vil) er lækre, bløde kvalitetshåndklæder og velduftende sæber og duftlys. Der skal heller ikke meget hokuspokus til at hænge et nyt spejl op over vasken eller en ny toiletrulleholder (eg. i gylden messing).

Badeværelset er både et praktisk rum, hvor man forbereder sig til dagen eller natten, men for flere er det også et sted, hvor man giver sig selv noget selvforkælelse med cremer, tørbørstning og ansigtsbehandlinger mm, og så er badeværelset, for nogle, det eneste sted, hvor man kan være sig selv.

Badeværelset kan således være indrettet med forskellige intentioner. Det kan være indrettet udelukkende til praktiske formål, men flere og flere vælger at gøre badeværelset til et velvære-sted med spa- eller hotel vibes.

 

Stort eller lille badeværelse?

En af de faktorer, som har indflydelse på indretningen af badeværelset og dets funktion er selvfølgelig størrelsen af rummet. Har du et lille Københavner-badeværelse, hvor du tage bad hen over toilettet, sætter det naturligt nogle begrænsninger for dine drømme om at indrette badeværelset til den helt store spa-oplevelse. Men ikke desto mindre kan du sagtens skrue op for hyggen og spa-stemningen. For eksempel med indretning af små praktiske opbevaringsmøbler, som du kan hænge højt på væggen, så de fylder mindre. Du kan også pynte med lyskæder, duftlys, få - men lækre - produkter og håndklæder, som samlet kan øge hyggen i det lille rum. Her er det oplagt at parre æstetik med funktionalitet, og ikke mindst at kigge op - I rigtig mange små, gamle badeværelser er der højt til loftet, så husk at tænke de vertikale kvadratmetre med, når du indretter et lille - men højloftet rum.

 

Pladsoptimering på det lille badeværelse

Og apropos indretningen af det lille badeværelse. Tænk i det hele taget kreativt, når du skal finde plads til det hele. Har du et frit hjørne bag døren, der kan rumme ekstra opbevaring eller en gammel radiator, hvor du kan lave en hylde-løsning? Har du højt til loftet, kan du måske opsætte en længere hylde over dørkarmen, hvor du kan opbevare ekstra håndklæder og andet, du ikke lige skal bruge nu og her. Når pladsen er trang, kan det også være en ekstra god ide at anvende møbler til opbevaring, der nemt kan rykkes rundt på - som fx. en trolly

Denne trolly m 3 lag er fra House Doctor. En trolley har enormt mange praktiske funktioner ud over at pynte. Denne trolly er lavet af stål, som efterfølgende er lakeret i en mat farve, der giver den et stilfuldt udtryk. Roll måler 42 cm i længden, 38 cm i bredden og 85 cm i højden.

Er dit badeværelse af en lidt større slags, har du helt naturligt større muligheder for at sætte dit præg på indretningen. Det kan være, at der er plads til et badekar, en bænk el.l. til at lægge tøjet på og evt. et vitrineskab eller andet badeværelsesmøbel til opbevaring. 

Hvis I er flere, der deler badeværelset, men gerne vil have én farve på håndklæderne, kan jeg klart anbefale en knage eller stropper, der tydelig angiver, hvis håndklæde er hvis, og hvilket håndklæde, gæsterne kan benytte. Du kan selvfølgelig få indsyet/broderet initialer, meeeen du kan også gå en nemmere vej.

Hvert familiemedlem får sin knage med eget nummer. Således kan du altid holde styr på hvis håndklæde, der tilhører hvem.

Dana krogene måler hver  L4,5xB0,4xH12 cm.

Dette produkt er et stykke unikt håndværk. Der vil derfor ikke findes to helt identiske.

Håndklæde Knager - www.interiorflirt.dk

Når æstetik og funktion går hånd i hånd

Badeværelset har som udgangspunkt en praktisk funktion. Derfor skal indretningen af badeværelset også i første omgang tage hensyn til funktionaliteten af rummet.

Når du indretter dit badeværelse, skal du derfor gøre dig selv den tjeneste, først og fremmest at tænke jeres behov igennem, inden du begynder en indretning af badeværelset - eller endnu vigtigere evt. renoverer (se nederst på siden link til regler og lovgivning på området).

Hvordan ser jeres daglige rutiner ud, og har I små børn, eller får I snart teenagere - for er der noget, der har indflydelse på tilgangen og mulighed for opmagasinering af produkter i et badeværelse, er det teens? Alle disse overvejelser er gode at have in mente, inden du går i gang med at indretter jeres badeværelse.

Der findes et utal af lækre løsninger med badeværelsesmøbler, vaske, armaturer, badekar etc. i super lækre materialer og designs. Hvis du har brug for lidt inspiration, vil jeg foreslå dig at logge ind på Pinterest og følge med under min kategori Interiorflirt - Bathrooms & Spa.

Du kan også gøre rigtig meget ved blot at ændre farverne i indretningen af badeværelset. Lyse farver gør rummet større, og mørke farver får rummet til at virke mindre. Du kan vælge at pudse væggene råt op, male eller beklæde med fliser og klinker. Men husk, at moden - også i badeværelset skifter - og at det er lettere at skifte udtrykket i rummet ved at skifte ud i nips og håndklæder, end det er at skifte klinker og male. Så når du indretter dit badeværelse, kan du overveje at gøre det grundlæggende tidløst og klassisk. Derefter kan du tilføje din egen personlighed og smag ved hjælp af accessories og farver.

Når alt det praktiske er på plads, vil jeg klart anbefale dig at finde plads til en plante og noget duftlys til at sørge for hyggen på badeværelset.

Sidst men ikke mindst er der faktisk en del love og regler, du skal overholde, når du indretter netop badeværelset - ikke mindst for din egen skyld. Du kan læse mere om disse på Bolius.dk

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.