Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

Efterårsnyheder og Fristelser til dit Hyggelige Hjem💚

Efterårsnyheder og Fristelser til dit Hyggelige Hjem💚
Der er for alvor dømt efterår, og lad mig bekende kulør med det samme, jeg elsker efterår! Jeg har de sidste dage samlet æbler og presset saft, jeg har tændt levende lys, og jeg har puttede mig i tæpper og hygget mig med, at vejret var for sløjt til, at jeg absolut skal tumle rundt. Men præcis på denne årstid savner jeg mit dejlige bålfad, som både blev tændt op om sommeren til skumfiduser, men som jeg også brugte flittigt om vinteren - ikke mindst til Halloween (31. oktober) og i december. Har du også lyst til at tænde lys i en mørk tid, skulle du klikke ind og se vores smukke bålfade - jeg har også lagt min favoritopskrift ind på hjemmelavet skumfiduser under produkterne - det er nemt, og de smager ekstra godt.

På denne tid af året hiver jeg masser af grønt ind - og jeg har netop læst, at en af de helt store kommende tendenser bliver potteplanter - masser af potteplanter. Perfekt! Eneste problem er, at jeg ca. hver anden uge er en del væk hjemmefra. Derfor har jeg valgt en nem løsning. Jeg har købt flere af de smukke og meget naturtro allergivenlige potteplanter ind fra Lene Bjerre. De er lavet i kunstprodukter, de ser VIRKELIG naturtro ud, og så skal de ALDRIG vandes. Jeg er fan! Og det kan du også blive🌵😉

Sidst, men ikke mindst, vil jeg anbefale dig at klikke ind og se vores flotte efterårsnyheder. Der er masser af fristelser til dig og din bolig (såmænd også enkelte julenyheder, selvom det er lidt tidligt)

Læs hele nyhedsbrevet her>>

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.