Skip to main content
✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Czechia

  Czechia

  (CZK Kč)

 • Denmark

  Denmark

  (DKK kr.)

 • France

  France

  (EUR €)

 • Germany

  Germany

  (EUR €)

 • Italy

  Italy

  (EUR €)

 • Netherlands

  Netherlands

  (EUR €)

 • Spain

  Spain

  (EUR €)

 • Sweden

  Sweden

  (SEK kr)

Nogle af 2019/20's helt store farvetendenser er diverse jordfarver, nude & peach - tilsat gyldne nuancer.

Nogle af 2019/20's helt store farvetendenser er diverse jordfarver, nude & peach - tilsat gyldne nuancer.

I dag har jeg valgt at vise dig et af mine mood boards for Efterår/Vinter 2019.
Når jeg køber ind til sæsonen, bliver jeg i høj grad inspireret af mood boards mht farver og materialevalg, og netop billedet til højre præsenterer så fint nogle af denne sæsons store tendenser (med vægt på nogle). Dette inspirationsbillede (gælder også sommeren 2020) er klart præget af et råt look, blødt op med varme farver. Nogle af 2019/20's helt store farvetendenser er diverse jordfarver, nude & peach -  tilsat gyldne nuancer. Jeg synes, denne tendens skaber en skøn blød følelse med masser af varme. Den rå murstensvæg er stadig cool, men vi ser også flere og flere vægge malet med de skønneste ler- og kalkmalinger, som ud over at give et lækkert "flammet" look, og er nemme at påføre, også er økologiske og naturbaserede. Så altså ikke noget med at svine miljøet.

Og apropos miljøet. Jeg er ikke en hellig miljøkriger, men jeg forsøger at ændre mine egne vaner - også selvom jeg udemærket er klar over, at det er en lille bitte dråbe i det store hav. Men lidt har også ret! Derfor forsøger jeg også konstant at lede efter miljøbevidste produkter, og glæder mig hver gang jeg oplever, at flere og flere af vores dygtige producenter arbejder i samme retning - og det gør flere og flere. 
Jeg er konstant på jagt efter nye, dygtige og meget gerne miljø-forgangs-producenter, så skriv endelig til mig på kriss@interiorflirt.dk, hvis du kan anbefale en virksomhed, der recycler eller på anden måde producerer "grønt".

Læs hele nyhedsbrevet her>>

Rigtig Dejlig Efterårsdag,
Kristina Løvendal 

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.