✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

HVORDAN FORHINDRER JEG, AT SNEGLE ÆDER MINE DAHLIA, VOL. 3

HVORDAN FORHINDRER JEG, AT SNEGLE ÆDER MINE DAHLIA, VOL. 3

Først og fremmest tak til jer, der har delt jeres gode råd med mig i kampen om at beholde vores Dahlia, og forhindre dem i at blive ædt af ulækre bæster (jeg har ikke noget pænt at sige om dem).

I dette opslag videregiver jeg endnu et tip om at holde en af mine yndlingsblomster sneglefri.  Jeg har endnu ikke testet det selv, men det skal da prøves, sammen med mine kobberbånd (læs Vol. 2), som jeg med sikkerhed ved virker, men som jo ikke er et helt billigt råd, da der skal ret meget kobberbånd til en stor skærehave som min.

Nå, men ifølge M skulle nedenstående være den perfekte sneglefælde, og så er den billig i drift og nem at komme af med.

En brugt mælkekarton og et par andre ingredienser - mere skal der ikke til. Foto: Michael Christian Petersen

Alt du skal bruge er en Tetrapak karton med skruelåg tilsat lidt kemi.

Michael fra Skovlunde, der er opfinder af verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis skriver:

Det er så enkelt, at det næsten gør ondt. Man tager en mælkekarton og hælder en blanding af vand, spraymalt og sprit i den. Man lægger den ud i haven - og to dage efter er den fyldt med slimede - og døde - dræbersnegle.

Michael, der har lagt sin hjemmelavede fælde på Facebook, hvor den nu er blevet delt mere end 3.000 gange, har følgende opskrift:

Hjemmelavet sneglefælde. Meget effektiv. Den har ligget der i max 20 minutter. Den indeholder en blanding af 1L vand, 25g spraymalt og 3cl sprit (blandingen rækker til 4-5 fælder).Husk at bruge handsker når man samler fælden op da snegleslim indeholde e-coli bakterier og man kan kan blive temmelig syg af det skidt.

Du kan læse mere om Michael og hans sneglefælder her>>

Kommentarer

Vær den første til at kommentere