✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

LONG TIME - NO SEE

LONG TIME - NO SEE

Det er længe siden, du sidst hørte fra mig. Jeg blev færdig med mine fire år på skolebænken i slut januar, og begyndte nyt job 1. marts, og det har været hårdt - MEGET HÅRDT! For første gang i mange, mange år, følte jeg, at min kreative kilde var løbet tør, og da Interiorflirt altid skal være båret af kreativitet og være et sted, du kan hente inspiration, valgte jeg at vente med at skrive ud fra devisen at, hvis du ikke har noget særligt at byde på, skal du ikke byde ind. Men nu er jeg ved at have fyldt mine lagre op igen - ikke mindst fordi jeg nu igen kan bruge masser af fritid i haven - et sted, hvor jeg i den grad lagrer op. Jeg håber, at du også er fuld af energi og klar på sommeren 2022.

I dette nyhedsbrev vil jeg inspirere dig med flere gode tilbud - og du kan selv vælge, hvor du vil spare pengene. I dag får du nemlig 20% på alle lagervarer. Alt du skal gøre er at anvende kode*: Darling 20%, når du kommer til betalingskassen.

* Gælder for alle lagervarer ved køb for minimum 500,- kr.

Du kan læse hele nyhedsbrevet her>>

Kommentarer

Vær den første til at kommentere