✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

SENESTE DAHLIA NYT - Skal du have opkaldt en Dahlia efter dig?

SENESTE DAHLIA NYT - Skal du have opkaldt en Dahlia efter dig?

Du får lige en reminder om, at det snart er tid til at modtage vores særligt udvalgte Dahlia. Vi går bare og tripper og venter på at de lander.

Det særlige ved vores Dahlia-sorter er bl.a.: Vi køber kun Dahlia, som ikke blot er smukke, men som også er ekstremt robuste og mangeblomstrende, og så er de dyrkede under ordentlige forhold hos mindre avlere. Derudover tænker jeg altid i helheder. Derfor kan vi i år tilbyde et lille fint, håndplukket udvalg, som man kan kombinere med resten af vores blomstersortiment som man vil, så farverne altid passer perfekt sammen!
 
Og til dig, der stadig synes at arbejdet med Dahlia er komplicerede, fordi de ikke tåler frost - må jeg minde dig om, at du for ca. 35-59 kr. får i omegnen af +100 blomster på bare en sæson fra tidlig sommer til slut efterår, og det er vel ikke så ringe endda Og skulle du have ca. 10-15 minutter og lidt tålmodighed, vil jeg anbefale dig at læse og følge min information om plantning, pasning og opbevaring af Dahlia. Det er faktisk ikke så kompliceret. 

Læs mere her>>
 
Bemærk venligst: Vi sender først dahliaerne ud slut marts, hvor temperaturerne er lidt højere. Tilføjer du andre produkter til indkøbskurven, bliver de heller ikke afsendt før efter påske. Hvis du vil have dem tidligere, skal du afgive to ordrer.
 
Jeg håber, du får en masse dejlige havedage ud af dine Dahlia, og så håber jeg at se dem blomstre på Instagram til sommer – det ville glæde mig helt vildt meget.

En af de mest spændende og overraskende opdagelser, jeg
gjorde tidligt i min dahlia-dyrkningsrejse, var at lære, hvordan nye sorter bliver skabt. I modsætning til knolde eller stiklinger, der producerer en præcis klon af den plante, de kommer fra, tilbyder dahliaer dyrket fra frø en skattekiste af nye muligheder – endda enkelte sorter, der aldrig har eksisteret før. Hvis du opdager en sort, du elsker, kan knoldene gemmes og plantes ud åretefter - og du får endda lov til at navngive den!Dette er et tekstfelt.

Vi sender også Dahlia-frøene ud, så snart de lander sammen med vores dahliaknolde fra Holland. Du kan købe dem lige her>>


Rigtig dejlig søndag og god fornøjelse,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere