✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Trænger du til en gave?

Trænger du til en gave?

Jeg ved ikke med dig, men jeg er ved at være lidt mør i humøret af den grå dyne, nogen har lagt over landet - og kombineret med et par trælse dage i sengen med ondt i halsen, har jeg brug for lidt opmuntring. Og hvad er mere opmuntrende end at give (det skulle da lige være at modtage)!? Derfor vil jeg fra 1. søndag i advent - og frem til jul - hver søndag give en heldig darling en gave. Alt du skal gøre er, at gøre opmærksom på dig selv. Det kan du gøre ved enten at kommentere eller dele på vores Facebook sider (Drømmeliv eller Interiorflirt) eller på Instagram, lægge en ordre inde på shoppen, eller skrive en dejlig, positiv mail til mig på kriss@interiorflirt.dk.

På første søndag i advent trækker jeg en heldig vinder, som jeg annoncerer inde på vores sociale medier. Og gaven.... (trommehvirvel) er en af de viiiiildt skønne varmedunke i lammeskind. Uhhhh, bare det var mig!

Du kan læse hele nyhedsbrevet her


Rigtig Dejlig Mandag,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere