✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

I MORGEN LANCERER VI ET UUNDVÆRLIGT VIDUNDERSERUM

I MORGEN LANCERER VI ET UUNDVÆRLIGT VIDUNDERSERUM

I morgen torsdag lancerer vi et helt nyt produkt fra Naturligolie. Det er en serum til vipper og bryn. Jeg har tidligere forsøgt mig med andre produkter for at styrke mine vipper, og set, hvordan andre får de flotteste, lange NATURLIGE vipper. Faktisk troede jeg ikke rigtig på at det var muligt, før jeg så det ske hos min egen datter. Men....for selvfølgelig er der et men! Jeg fik kløe og irritation, når jeg brugte serummet. Det gør jeg ikke mere, for nu har jeg fundet et dansk, økologisk produkt! Jeg fik en prøve leveret for flere dage siden, og har rullet det på hver morgen og aften siden, og det generer slet, slet ikke. Produktet er parfumefrit, allergivenligt og 100% naturlig, og så lover leverandøren resultater inden for kun 6-8 uger ved daglig brug. Produktet er først til salg fra i morgen, så klik ind i morgen, og vær en af de første til at købe helt naturlige lange, stærke vipper og bryn med et særligt introduktionstilbud ;-)

Denne serum er et 100% naturligt produkt med klinisk dokumenterede ingredienser. Økologisk Bryn & Vippeserum indeholder en aktiv algeekstrakt samt en blanding af koldpressede planteolier og E- og F-vitamin, der stimulerer, styrker og beskytter hårstråene. Resulterer i synligt længere og fyldigere hårstrå samt vækst af nye hår.

Du kan læse meget mere om indhold og virkning her>>


Der er også kommet så mange, smukke sen-sommer nyheder ind på shoppen. Se nogle af mine bud på hvad jeg tror, bliver et hit denne måned. Se vores mange fine NYHEDER her.

Rigtig dejlig dag,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere