✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

FORÅRSINSPIRATIONER 2024 - TULIPANER

FORÅRSINSPIRATIONER 2024 - TULIPANER

Jeg ved, at foråret i Danmark begynder 1. marts, men i Italien, hvor jeg har boet en betydlig del af mit voksne liv, begynder foråret d. 23. marts - og på en eller anden måde synes jeg, at netop den dato er mere retvisende.

Så nu er foråret kommet, med alt det jeg har så kært; solsorten synger og vækker mig midt om natten, tulipanerne står på spring, der er masser af feriedage fra jobbet på skolen, så jeg har tid og god samvittighed til at fordybe mig i Interiorflirt.

Egentlig ville jeg så gerne vise jer, alt det jeg har gang i og alle de fantastiske projekter, vi holder på med på gården, lageret og i mit showroom. Men jeg må erkende, at jeg ikke er blevet bedre (læs en af mine første blogs) til at fotografere og redigere. Derimod er jeg stærk til at opsnappe tendenser og moods, og derfor har jeg bestemt, at jeg vil bruge mindre tid på selv at tage billeder og i stedet promovere og reklamere for alle de dygtige kvinder og mænd, der dagligt inspirerer mig. Som fx. den dygtige havearkitekt Maria Dremo Sundström, som står bag Almbacken Trädgårdsdesign og hendes billede af en af de smukkeste tulipaner vi solgte på shoppen sidste år (og allerede har købt ind til efteråret) ‘La Belle Epoque’.

Jeg har selv lagt en masse af denne smukke sort i Interiorflirts have. Både med Paul Scherer som på ovenstående billede. Men også med nogle af de hvide tulipaner fra vores helt egen White Sensation blanding.

I sidste uge lagde jeg min bestilling på alle forårsløg-planterne, som vi får glæde af til næste forår. Jeg kan godt love, at du kan glæde dig allerede nu. Men inden vi kommer så langt, skal vi glæde os til dette forårs blomsterflor.

Jeg har forsøgt at inddele bloggen, så det er nemmere at finde lige præcis det, der interesserer dig lig nu. Under BOLIGTENDENSER holder jeg dig løbende opdateret med alle de nyeste trends, jeg læser, ser og hører om.

BOLIG TENDENSER EFTERÅRET 2023 - KORTUnder kategorien MOODS finder du både tendenser men også nyheder indenfor materialer, farver mm. Kategorien NEWS er en pæn blanding, mens du altid kan se de seneste Interiorflirt nyheder, kampagner og tilbud under NYHEDSBREV. Her kan du også som regel finde de tidligere nyhedsbreve, hvis du har brug for at gen-besøge et tidligere skriv.

DEN GRØNNE SIDE kan du læse om nogle af vores bæredygtige produkter og tilhørende certifikater. Og sidst, men ikke mindst, finder du kategorien DIY med nogle af mine gode forslag til, hvordan du kan optimere de ting, du allerede har for evt. at opdatere et look el.l. - Men du kan selvfølgelig også vælge at købe et tilsvarende produkt/inspirationskilden på shoppen, hvis du ikke orker selv at nørkle med DIY.

SKAB EN ANTIK POTTE UD AF EN HELT NY EN

Kommentarer

Vær den første til at kommentere