✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL VORES LIV INTERIOR PRODUKTER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL VORES LIV INTERIOR PRODUKTER

Ofte stillede spørgsmål til organiske produkter og produkter fra fx. Liv Interior

Er det dårligt for miljøet, hvis jeg vasker mit genbrugte pet (genbrugsplast) -tæppe?

Ved hver vaskecyklus, hvor plasttøj eller hjemmetekstiler vaskes, er det muligt, at små plastdele løsner sig og ender i spildevandet. Desværre kan dette heller ikke helt udelukkes for vores PET -tæpper. Som regel vasker du dog ikke dit tæppe så ofte som for eksempel dit sportstøj. Så hvis du kun vasker det nu og da i et kort program ved 30 ° C, er risikoen for at mikroplast kommer i spildevandet relativt lav.

Hvad er forskellen mellem konventionel bomuld og økologisk bomuld?

Konventionel bomuld er ofte genetisk modificeret, kemisk eller med pesticider behandlet, så det vokser hurtigere og ikke angribes af skadedyr. Derudover bruges kunstgødning mest, fordi jorden udvaskes. Økologisk bomuld kræver derimod ikke genetisk manipulation eller kemisk behandling. Desuden er jorden beskyttet, hvor der dyrkes afgrøder, og der kun bruges naturlig gødning. Pesticider bruges ikke på økologisk bomuld.

Hvad betyder genbrugsbomuld egentlig?

Vores tæpper lavet af genanvendt bomuld er enten lavet af genbrugstøj eller fra overskud fra tekstilindustrien.

Hvad betyder GoodWeave - er det et godkendelsesstempel?

Alle vores tæpper der bærer GoodWeave-forseglingen er forpligtet til at hjælpe vævere i Indien, så de kan arbejde under rimelige og sikre arbejdsforhold. Derudover står GoodWeave for produktion uden børnearbejde og støtter væverfamilierne, så deres børn kan gå i skole. Du kan finde ud af mere på https://goodweave.org/.

Hvorfor er tæpper lavet af genanvendt bomuld så billige?

Vi kan tilbyde tæpper fremstillet af genanvendt bomuld til særligt attraktive priser, fordi råvaren til dem er meget billig. Det brugte tøj til dette kommer fra Europa og USA og kan sendes billigt til Indien via containerne, som for det meste er tomme fra Europa eller USA og vender tilbage til Indien. Knapper og lynlåse fjernes fra tøjet på stedet og kan derefter forarbejdes til nyt garn.

Hvorfor er tæpper lavet af genanvendt pet så dyre?

Tæpper fremstillet af PET har en række komplekse arbejdstrin bag sig og er derfor dyrere end resten af ​​vores sortiment af tæpper. Råmaterialet til dette er en brugt plastflaske og omkring 750 PET -flasker behandles i et 140x200cm tæppe. Flaskerne skal rengøres og skæres, før materialet kan smeltes. Der kan derefter laves en tråd af det smeltede materiale, som stadig skal farves. Så der er lang vej mellem en plastflaske og din genfødsel som et livstæppe. Men i sidste ende er produktet meget holdbart og slidstærkt, og du har et godt produkt, der vil gøre dig glad i lang tid.

Hvordan plejer jeg et jute- eller hampetæppe?

Jute og hamp rystes bedst kærligt ud og vil gerne holdes væk fra vand.

Hvad er azo-fri farver?

Det vigtigste råmateriale i azofarvestoffer er petroleum, og nogle af farvestofferne kan frigive aromatiske aminer, som kan være kræftfremkaldende og giftige. Disse aminer kan opløses og absorberes af kroppen, for eksempel gennem sved. Af denne grund anbefaler vi, at du vælger azo-fri produkter, når det er muligt.

Hvilket tæppe er bedst til vores børneværelse?

Til børneværelser anbefaler vi vores bomuldstæpper fra fx. Liv Interior samt andre tæpper af økologisk bomuld, da de er fri for pesticider.

Hvilke tæpper kan jeg lægge i solen, uden at de blegner?

Vores genbrugte PET-tæpper fra Liv Interior er fremstillet af UV-behandlede fibre og falmer derfor ikke i solen.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere