✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Allerede - endnu ikke. Forårsbebudere og gode tilbud.

Allerede - endnu ikke. Forårsbebudere og gode tilbud.

Jeg er vild med dette smukke blomsterbillede, malet af Lisa Rupp, og som indrammer en af tidens mest trendy farvekombination - lækker inspiration!
Som nogen af jer måske ved, læser jeg til lærer på andet år. Her til morgen sad jeg og læste lektier i religion til i morgen - Analyse af Det Nye Testamente; kompliceret stuff. Jeg kom til kapitlet om, hvordan alle mennesker var underlagt syndens magt, der var kommet ind i verden ved Adam, indtil Kristus kom ned til jorden etc. Meget kompliceret læsning, for hvis han allerede har været her, hvad venter "vi" så på!? Men så lagde jeg mærke til en forklarende overskrift: Allerede - endnu ikke. Og så gav det mening. For det er præcis den følelse, jeg sidder med her i morgenlyset med tanker om foråret. Solen skinner og fuglene pipper. Foråret er kommet, allerede - og så alligevel endnu ikke. Men jeg kan tage det helt roligt, for jeg kan mærke, det er på vej, og jeg ved, det kommer. For sådan er årstidernes cyklus, og jeg glæder mig allerede som et lille barn. (Måske en lidt lang - og langhåret nyhedsbrevstekst, men den gav rigtig god mening).
I dag har jeg valgt at vise dig nogle forårsbebudere til hjemmet, så du også kan komme i forårshumør - hvis du ikke allerede er det. Især vil jeg meget gerne fremhæve det eksklusive hørsengetøj. Jeg ved, det er voldsomt dyrt, når man kan købe noget lignende hos H&M, til den halve pris. Men vid - og det ved jeg som tidligere produktionschef for et af deres kontorer i Asien - at der er en verden til forskel på både bomulds- og hørkvaliteter. Når du betaler mindre hos eg. H&M, får du en ringere kvalitet. Netop når det kommer til hør, giver det INGEN mening at spare på kvaliteten, for så ender du ud med noget voldsomt krøllet sengetøj, der slet ikke har alle de gode egenskaber så som svedabsorberende, varmeregulerende, rå-uden-at-være-krøllet og langtidsholdbarhed. Det får du kun, når du køber den gode kvalitet af de lange hørfibre.
 

I DAG FÅR DU OGSÅ 10%  OG GRATIS FRAGT PÅ HELE DIN ORDRE VED KØB FOR MINIMUM 299,- KODE: ABC92Q7TZSGV

 

Rigtig God Fornøjelse,
Kristina Løvendal 

Se ugens nyhedsbrev her>>

Kommentarer

Vær den første til at kommentere