✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Blød Luksus og Knald på Farverne💚

Blød Luksus og Knald på Farverne💚

Kære Læser

I dag vil jeg præsentere dig for masser af blød luksus - også nogle med knald på farverne.
Normalt køber jeg altid det lidt mere økonomiske interiør i stærke farver, mens jeg vælger naturlige farve til det mere langtidsholdbare design - men ikke altid. For nogle gange trænger jeg bare til fest og farver. Og særligt nu, hvor det er tid til at rykke indendørs, og himlen lukker sig om os. Derfor skal du se nogle VIIILDT flotte skindting i dag i min yndlings gule nuance. Men du kan selvfølgelig også vælge en mere stille farve.

Jeg bliver også nødt til at fortælle dig om min nyeste forelskelse; Gia. Gia er min nye frakke i Lambswool, som jeg er helt pjattet med. Gia er uden foer, så jeg kan bruge den allerede nu. Den vejer stort set INTET (og det er skønt, når man har en tarvelig skulder), og så er den bare super enkel og flot. Hvis det bliver en kold, kold vinter, skal jeg nok have min tynde DAY windbreaker under. Men ellers bare en strik. NB! Den er også nem at bevæge sig i, så den er ideel både til bilen og cyklen.

Der er masser af andre lune fund fra Natures Collection på shoppen, så klik ind og lad dig friste. Natures Collection er en dansk leverandør, der producerer og leverer produkter i bæredygtigt skind. Som Natures selv skriver i deres manifest: NATURES Collection har valgt at fokusere på dyrevelfærd og bæredygtighed. Det er vores overbevisning, at naturen giver os de ressourcer, vi behøver uden at udnytte jordens livsnødvendige ressourcer. Med andre ord kan det siges, at vi respekterer naturen og dets økosystem. Vi bruger de ressourcer, der er tildelt specielt til os. Jeg håber, du vil tage godt imod vores nye produkter.

Du kan se hele nyhedsbrevet her>>

Rigtig Dejlig Efterårsdag,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere