✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Hvorfor vælge produkter fra Natures Collection - Fordi de er bæredygtige!

Hvorfor vælge produkter fra Natures Collection - Fordi de er bæredygtige!

Er pels miljørigtigt?

Lige nu er vi i en tid, hvor alle forsøger at yde deres bedste for at blive mere bevidste om, hvordan vores valg og livsstil påvirker naturen. Faktisk er det således, at der er forskellige måder, hvorpå mode kan være bæredygtigt. Nogle siger, at de er bæredygtige, eftersom de fremstiller deres produkter af genbrugs plastik og tekstiler. Andre, når materialet er bionedbrydeligt.

Pels er et fantastisk, bæredygtigt naturprodukt. Desværre har misvisende kampagner om dyrerettigheder promoveret misledende mærkesager og stillet spørgsmålstegn ved pelsbranchens etiske og bæredygtige rolle. Pels er miljøvenligt. Faktisk er pels så grønt, at det vil være en skam, hvis aktivister verden over får succes med at få flere til at vende ryggen til pelsindustrien og i stedet vælge andre alternativer. Det essentielle valg drejer sig om at købe pels fra certificerede leverandører - og det er hovedparten (hvis ikke alle) danske leverandører og producenter.

 

Et naturligt materiale

Tøj, møbler, accessoires mv. af pels er alle produkter, der er lavet af naturlige materialer. Hvilket gør dem langt mere interessante end alle de ikke-bionedbrydelige produkter, der købes hver eneste dag. Der er mange fordele ved at investere i og anvende naturlig pels. En af disse fordele er, som mange allerede ved, at naturligt skind og pels er af særdeles høj kvalitet. Selvfølgelig, kan pels fra vilde dyr have skader, men hos NATURES Collection udvælges skind nøje. Det betyder, at de produkter NC sælger, er af særlig høj kvalitet og altid etisk forsvarligt - også med hensyn til dyrevelfærd.  

 

Slow Fashion

Som vi alle ved, er det vigtigt, at vi passer på vores planet. Det store overforbrug af ikke-bæredygtige ressourcer rundt omkring i verden har haft en meget negativ indflydelse på jorden, og vi kan allerede mærke konsekvenserne deraf i form af klimaændringer. Det er derfor en god ide at vælge slow-fashion, som fx. pels, i stedet for at bidrage til køb-brug-smid-væk-kulturen, der kendes fra de mange fast fashion brands.  Produkter fremstillet af syntetiske fibre kan ikke på samme måde nedbrydes, og vil ofte forblive på affaldsdepoter i årtier. Pels kan, i modsætning til dette, bruges i mange år og nedbrydes naturligt. Til at forlænge pelsens levetid, gennemgår pelse fra NC først en speciel garvningsproces, der kaldes dressing. Processen beskytter hårsækkene og pelsen, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at gå i stykker, og skindet bliver langt mere holdbart. Pelsen vil til sidst tørre ud og begynde at nedbrydes biologisk og vende tilbage til naturen. Faktisk kan du tage din gamle pels og grave den ned i din have, når du ikke længere ønsker den.

 

Pels er bæredygtigt

Nature Collections pelse kommer fra forskellige steder verden over. NC modtager eksempelvis meget pels fra kødindustrien, da pels og skind er et biprodukt heraf. Det ville da være en skam bare at smide skindet væk som spild, og kun bruge kødet som kød til produktion eller til dyrefoder. 

Tøj, der er lavet af naturlige materialer, kan nedbryde sig selv i naturen, og det har derfor igen risici for miljøet. Alternativet er tøj lavet af syntetiske plastikfibre, som er lavet af råolie eller evt. bomuld.

Syntetisk tøj er derfor den klare modsætning til naturligt skind og pels, eftersom det hverken er godt for miljøet eller er bæredygtigt. Olie er nemlig en ressource, som ikke kan nedbrydes biologisk. 

Hos NATURES Collection går de særdeles meget op i bæredygtighed, men de går lige så meget op i dyrenes velfærd, så de kan stå inde for vores produkter. I dette tilfælde er det også vigtigt at tilføje, at behandlingen af pels indeholder meget milde kemikalier for at sikre kvaliteten af pelsen, og for at det kun har betydningsløse og små konsekvenser for miljøet. Med andre ord: Pels er bæredygtigt.


 

 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere