✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Dæk op i haven med farveglade nyheder og tilbud - og så lige en fantastisk opskrift

Dæk op i haven med farveglade nyheder og tilbud - og så lige en fantastisk opskrift

Jeg kommer ikke til at skrive en lang tekst om folketingsvalget i dag, for sjældent har jeg været på så tynd is som i dag, når jeg skal op og stemme. Jeg har simpelthen svært ved at forholde mig til et eneste af de 13 opstillede partier og deres formænd (M/K). Hvad jeg kan forholde mig til er, at jeg de sidste dage har mærket, at sommeren er over os, og de lover masser af sol og varme her i min region i dag. Det skal fejres med  en dejlig sommermiddag ude under åben himmel. Længere nede i nyhedsbrevet kan du se, hvad jeg vælger at servere i dag, og som er blevet en af mine sunde livretter😉
I dagens nyhedsbrev vil jeg også friste dig med nye Bungalowtilbud og lækkerier til haven og festbordet.

I DAG FÅR DU 10% RABAT OG GRATIS FRAGT PÅ HELE DIN ORDRE VED KØB FOR MINIMUM 299,- GÆLDER OGSÅ I FORVEJEN NEDSATTE VARER. KODE: ZHSFEJFHSTNT (eller tryk på nedenstående grønne kodeknap).
 

Rigtig God Solskinsfornøjelse,
Kristina Løvendal 

Denne lækre opskrift på en nem og sund laksebøf har jeg fundet på min yndlings (i hvert fald en af dem) madblog; Madbanditten, hvor du også kan finde hele originalopskriften. Jeg har ændret den lidt, så her får du min version:
1. Hak laksen til fine tern og bland det med spidskommen, sennep, mayo, æg, salt og peber.
2. Form farsen til bøffer og steg dem på panden (ca. 4 minutter på hver side). De er lidt porøse, så vær forsigtig, når du vender dem.
3. Tilbered en vanlig guacamole af avocado, hvidløg, lime, salt og peber.
4. Tilbered en relish ved at hakke tomater (gerne dadeltomater) og bland dem med finthakket rødløg, hvidløg, salt, limesaft og frisk koriander (el. evt. persille). Lad gerne relishen trække et par timer. Så bliver smagen rundere.

Jeg serverer min laksebøf på en bund af salat og med friske, hvide asparges og sauce mousseline. Hele molevitten er super nemt at lave. En del af retten kan tilberedes i forvejen, det ser super lækkert ud, og sidst men ikke mindst, så smager det som en bid af himmerige. Prøv det! 

Bambusmøbler er over de sidste par år blevet det nye teak, og er utrolig populære. Vi sammenligner bambus med teak af flere grunde. Bambus er utrolig hårdfør og slidstærk, og ligesom teak, bliver ulakeret bambus smukt, gråt med tiden.

Vores Bambusmøbler i Interiorflirt.dk er produceret af 100% organisk og bæredygtig bambus, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet og under ordnede forhold, og det har vi vores leverandøres ord for!

Vi har stadig enkelte (og jeg mener virkelig enkelte) modeller på lager, som vi kan sende afsted allerede i morgen, så du har dem til weekenden, men på flere af møblerne skal du tjekke ny levering i bunden af produktet, hvor vi har skrevet, hvis de ligger i restordre. Sofaen på billedet er for eksempel helt alene på sin hylde. Der er kun den ene tilbage i denne levering.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere