✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

GRATIS IDEER TIL ÅRETS FLOTTEST, HJEMMELAVEDE JULEPYNT

GRATIS IDEER TIL ÅRETS FLOTTEST, HJEMMELAVEDE JULEPYNT

Jeg vil meget gerne inspirere dig til at lave dit eget pynt. For det er faktisk slet ikke så svært eller tidskrævende, hvis bare man har fundet den gode idé - og det har jeg. 

I dette nyhedsbrev vil jeg give dig to nemme inspirationer. Første inspiration er en lille video til, hvordan du nemt kan lave dine egne juleinspirerede fuglefoder-ophæng. Klik på nedenstående billede og kom direkte ind til videoen. En skøn lille syssel du kan sidde med sammen med børn og unge i alle aldre.

Min anden inspiration er et billede til, hvordan du transformerer en simpel renseribøjle til et smukt og helt enkelt juleophæng. Du kan naturligvis anvende alt muligt grønt og julehalløj, så du skaber dit helt eget juleophæng.

I år vil jeg også pynte op med masser af ranker med stjerne - for jeg er vild med stjerner. Rankerne vil jeg ikke selv lave, for det er faktisk billigere at købe dem færdige. så de skal bare arrangeres. Jeg har nogle billige metaltråde med LED-lys fra en tidligere pynt. Dem vil jeg vikle sammen med ranker af stjerner og hænge i mit køkkenvindue i frit fald - og jepti, er den første start på årets julepynt i hus - uden for mange nisser eller engle. De kan snige sig ind senere i december o<;0)

Jeg håber, at jeg også kan inspirere dig med nogle af vores mange flotte NYHEDER inde på shoppen - både til dig selv, men også til nogle flotte julegaver. Vi bytter alle julegaver frem til 1 februar (gælder dog ikke julepynt. Her har du 14 dages returret). Alt du skal gøre er at skrive JULEGAVE i kommentarfeltet. Så forlænges fristen fra 1 måned og frem til 1 feb. 2022 ;-)

Klik også ind på vores OUTLET og se de mange SUPERTILBUD og bliv fristet. Jeg lægger løbende nyheder over i vores Outlet, så der er altid nye fristelser til dig ;-)

Læs hele nyhedsbrevet og få de gratis ideer her>>

Rigtig Dejlig Julemåned,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere