✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • Danmark

    Danmark

    (DKK kr.)

  • Frankrig

    Frankrig

    (EUR €)

  • Holland (Nederlandene)

    Holland (Nederlandene)

    (EUR €)

  • Italien

    Italien

    (EUR €)

  • Spanien

    Spanien

    (EUR €)

  • Sverige

    Sverige

    (SEK kr)

  • Tjekkiet

    Tjekkiet

    (CZK Kč)

  • Tyskland

    Tyskland

    (EUR €)

PEACHY BLOMSTERNYHEDER TIL HAVEN

PEACHY BLOMSTERNYHEDER TIL HAVEN

En pose blomsterfrø er en pose fuld af gyldne løfter. Der er noget vildt fascinerende ved at fremdrive sine egne blomster og grønsager fra små bitte frø. Tænk, at et sparsomt indhold i en lille flad pose - med møje og flid - kan forvandles til bugnende buketter eller velsmagende madretter. 

Der er rigtig mange fordele ved at turde kaste sig ud i sorter, der også kan forspires - ikke mindst fordi det både forlænger blomstringsperioden, men også fordi du, når du forspirer, får et større overblik over dine planter, og at du indgår at lue størstedelen væk igen, fordi du efter nogle uger har glemt, at du smed en pose frø der blandt tulipaner og andre tidlige forårsblomster. Uhhh, hvor jeg taler af egne erfaringer :-(

Du kan også vælge imellem mange flere plantevarianter, når du kan forspirer og prisen pr. plante bliver væsentlig billigere, end hvis du køber stauder - og endelig får du mange oplevelser og dejlig timer med noget, der giver mening - også når det ind imellem fejler, og posen med magi bliver til et ringe udbytte, fordi du overså et eller andet undervejs - for sådan er det også at være haveentusiast. Men bare rolig - forspiring er ikke forbeholdt folk, der er født med grønne fingre. Det er let at lære, men til gengæld meget svært ikke at blive en lille smule grebet af forårsstemning, når de små frø begynder at spire. Læs med på min blog under Havenyt, og lad dig inspirere. Bloggen bliver løbende opdateret.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER OG BLIV INSPIRERET>>

Rigtig dejlig søndag,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere