✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

RENGØRING M GOD SAMVITTIGHED

RENGØRING M GOD SAMVITTIGHED

KÆRE KUNDE

Først må jeg lige prale lidt - Nederst i dagens nyhedsbrev er morgenens billede fra Interiorflirts egen økologiske have. Så meget smukt står på spring til at komme i flor; og minsandten om flere af Interiorflirts smukke tulipaner stadig blomstrer (se midt i billedet). Det har igennem de sidste måneder været helt utroligt, så mange smukke forårsløg vi har kunne nyde. Nu er det ved at være slut for i år; men sikke en glæde det har været - og du kan godt glæde dig, for vi har allerede bestilt økologiske løg til næste år, som kan købes på shoppen til efteråret🥰

Nu er så flere af vores Dahlia begyndt at komme op af jorden, og til trods for tørken, har jeg allerede været ude og klippe Dahliafjenden no. 1; dræbesneglen. Jeg har forsøgt mangt og meget mod denne slibrige fætter. Men dels er jeg ikke vild med at smide gift i min have, og dels har mange gode råd bare ikke virket mod mine snegle - Lige indtil jeg forsøgte mig med en egen opfindelse. Den er både nem, billig og naturvenlig....altså lige med undtagelse når det gælder snegle. Læs mit sikre råd her>>

Jeg er naturelsker, og forsøger derfor at skåne naturen så meget som muligt, også når det kommer til kemikalier. Derfor er jeg også ekstra glad for at kunne lancere nogle nye rengøringsprodukter på shoppen. Vi er allerede store fans af Maison Belle, men nu kan vi også tilbyde en toiletrens, der både er kemikaliefri OG emballeret i 100% genanvendt plast - Og den ser ovenikøbet "lækker" ud. Prøv den - lige nu med et introtilbud til dig, der også tænker på miljøet.

Sidst med ikke mindst, vil jeg anbefale dig at kigge forbi vores store lagersalgs OUTLET inde på shoppen. Der er masser af fantastiske tilbud og nyheder at finde under denne kategori.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER>>


Rigtig dejlig 2. Pinsedag,
Kristina Løvendal  

INTERIORFLIRTS HAVE 2. PINSEDAG

Kommentarer

Vær den første til at kommentere