✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Sommer Nyheder på Shoppen

Sommer Nyheder på Shoppen

Solen skinner, og jeg er blevet totalt pyntesyg i dagens nyhedsbrev.
Vi har lige fået flere fine og sjove varer hjem fra vores nyere belgiske brand, J-Line. Da jeg lagde denne ordre, var jeg allerede i sommerhushumør, hvilket for mig er synonym med overskud og legesyge. Herhjemme er jeg forholdsvis neutral i mit valg af pynt og nips, men når det kommer til feriestemning, må den gerne få fuld skrue - uden at det bliver direkte kitsch. Nogle vil måske synes, at jeg har krydset grænsen, når det kommer til muslingpuden nederst i nyhedsbrevet. Men jeg synes, den er super sjov og indbegrebet af sommer - og så er den super fin i farven sammen med denne sommers mange pasteller.

Vi har også masser af andre gode tilbud på shoppen - også på udvalgte havemøbler- Så klik ind forbi og se vores mange fine NYHEDER her.

NB! Vi kan stadig levere bambusmøbler fra Tine K. Men desværre med mel. 5-10 dages levering lige nu pga travlhed på dette lager!

Du kan læse hele nyhedsbrevet og se de mange flotte nyheder her>>

 

Pas godt på hinanden,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere