✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

MARIE OLSSON NYLANDER X HK-LIVING

MARIE OLSSON NYLANDER X HK-LIVING

Lad mig starte med at slå fast. Jeg er STOR fan af Marie Olsson Nylander og hendes mand Bill, og det har jeg været, siden jeg så dem første gang på TV4 SE, hvor de istandsatte deres hus i Höganäs, Sverige.

Matsalen är inredd med ett stort matbord där många kan samlas för såväl brunch, middag och fest.

Köket med en mindre vardagsrumsdel intill gör vardagslivet socialt.

Photo credit: https://www.residencemagazine.se/

Og forinden huset i Höganäs istandsatte parret en bolig i Arild, SE

Photo credit: https://www.residencemagazine.se/

 

HUSDRØMME PÅ SICILIEN

Sidste år kunne jeg så følge med i Marie og Bills sicilianske drøm via et link på Maries instagram profil, og nu også på DR.TV.

Jeg kan kun anbefale dig at se med. Jeg er sikker på, at Marie ville dumpe i Nybyggerne fluks, for hun går langt fra op i små byggetekniske finesser. Men hendes stil ideer og indretning er så super cool. Hun har bare det der ekstra øje for indretning. Og nu, mine damer og herre, er hun også begyndt et samarbejde med HK-Living - Faktisk kan du se flere af HK-Livings lamper, tæpper og parasoller i tv-programmerne Husdrømme på Sicilien

Forestil dig et smukt palads fra det sene 1700-tal i det ældste distrikt Termini Imerese Sicilien. En smuk, gammel bygning omgivet af rækker af frugtplantager og den historiske by på den sicilianske kyst tæt på Palermo. Paladset har Bill og Marie bevaret i sin oprindelige stand på ydersiden, mens det er blevet renoveret indvendigt for at blive drømmeboligen for Marie Olsson Nylander og Bill Nylander.

 

LIDT OM MARIE O. NYLANDER OG HK-LIVING

Marie er indretningsstylist, antikelsker, dekoratør og har en eklektisk og raffineret smag. Hun har sans for detaljer og specielle farver, og ikke alt behøver at være perfekt i Maries verden lad dit hjem være din egen kreationMarie viser os, at det anderledes også kan være smukt. Svenske og sicilianske påvirkninger blandes omhyggeligt med vintage-skatte og håndlavet moderne designs; noget, der danner spændende mønstre, uventede kombinationer af materialer og et åbent sind om, hvad der gør et hus til et hjem. Det er netop her, HKliving kommer ind i billedet. Med et hollandsk jordnært syn på design og stor kærlighed til vintage, skaber HK-Living sammen med Marie en komplet og nutidig kollektion, der giver dig et nyt look på dit eget interiør. Fokus er på funktionalitet, familieliv i hjemmet og unikke ting, du ikke vidste, du manglede. Bliv overrasket over håndmalet designs, flotte, "skæve" møbler, dybe farvescaler kombineret med noget sart og uhåndgribeligt. 

Kort sagt. Se den skønne, varme dokumentar om Marie & Bills Sicilianske Drømme og lad dig inspirere❤️

Kommentarer

Rita nielsen

En fantastisk udsendelse ser den nu for 4 . Gang opdager noget nyt hver gang ,lad os få nogle flere af dem