✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

SE DE NYESTE BOLIG- OG INDRETNINGS TENDENSER 2022

SE DE NYESTE BOLIG- OG INDRETNINGS TENDENSER 2022

Boligtendenserne for efterår/vinter 2022 giver masser af spændende muligheder for at forny dit hjem, uanset om du er til små eller store forandringer. Jeg har samlet et kort og klart overblik over, hvad der trender AW22 på boligindretningsfronten for at give dig en overskuelig inspiration til at indrette dit hjem lige her!

 

Skulpturelle former, farver fra flere dele af farvepaletten og et miks af møbler og materialer. Det er nogle af nøgleordene for indretningstendenserne i 2022. Der vil i år 2022 være særligt fokus på designs i en nordisk stil, der harmonerer smukt med den moderne indretning med naturmaterialer og jordfarver. Derudover vil den næste trend i 2022 være bløde former, hvor særligt vaser, lysestager, glas og møbler vil være i et organisk design.

 

Skal du have inspiration til fornyelse af boligen, og vil du være med på årets store bolig- og indretningstrends, så få du her mine bedste tips og tricks samt masser af inspiration herunder!

 

Hvad trender i 2022 - Farver

I dette efterår 2022 vil der især være fokus på de nordiske, jordnære og neutrale farver. Farverne for i år er nemlig først og fremmest inspireret af naturens nuancer - 2022 står i naturens tegn. Brunlige og grønne toner samt de smukke naturmaterialer vil atter vinde ind i de mange hjem. Men i 2022 vil også pasteller indtage vores hjem, når det gælder de nyeste, farver og boligtrends 2022, ligesom vi vil se, at de mere neutrale farver som sort, beige, hvid og grå vil vinde en plads i vores bolighjerter. De neutrale farver bruger du til at skabe balance og kontrast i indretningen, da de nedtoner de mere larmende farver. Dette er faktisk en eviggyldig gældende regel hjemme hos mig, hvor mine grundfarver på møbler og større investeringer altid er med disse grundtoner, hvorefter jeg speicer op med diverse nyheder.

Af farver fra fortiden, der hitter stort igen kan nævnes blå som i 80’erne, lilla som i 70’erne og kulørte lys og glas. Kig tilbage i tiden, hvis du drømmer om flere farver i din stue i år, og få ekstra kulør i rummet med glasting, stearinlys i farver, plakater mm. 

 

Hvad er populært i 2022 – Materialer

Det er ikke kun farver men også materialer, der kan mikses og matches dette efterår og vinter. Sæt rustik keramik sammen med let og elegant glas, så de rå og blanke overflader spiller op til hinanden og gør stilen legende og afslappet. 

I 2022 vil materialer som teddy, træ og keramik fortsat trende i vores boligindretning og når endnu højere popularitet. Disse materialer bliver afgjort de mest populære trends, når det kommer til materialer. Teddy-møbler bløder hjemmet op og vil stå i smuk kontrast til hjemmets øvrige materialer som fx træ, keramik og glas. Træ, keramik og glas vil med deres hårde overflader harmonere smukt med de bløde boligtekstiler så som fx teddy, uld og masser af skind; kombineret med vaser, lysestager og drikkeglas i smukke og spændende farver.

Du kommer heller ikke uden om marmor i 2022. Marmor er HOT!

 

Nordisk indretning

På den mere neutrale skala over farver og boligtrends i 2022, finder vi som sagt sort og grå. Jeg synes, disse farver er perfekte at indrette med, da de passer sammen med alle farver, og da de har et sofistikeret, roligt og samtidig elegant udtryk over sig. Sort og grå afdæmper de mere farverige og meget moderne elementer i boligen og giver et balanceret og indbydende udtryk til dit hjem. På den måde kan du lege med alle farverne for 2022 og sætte dem sammen på en spændende og kreativ måde uden at det samlede billede bliver rodet og uelegant.

 

MEGET mere beige

I 2022 kommer vi til at se endnu mere til de dybe jordbundne og naturlige farver som beige, greige og off-white, der også er med til at skabe en rolig stemning i hjemmet. De afdæmpede farver rækker over de brunlige, lyse nuancer og gyldne toner.

 

Pimp op med pasteller

Jeg har skrevet om Pasteller de sidste par år indenfor boligindretning, og trenden fortsætter ind i 2022. Pastellerne kommer især til udtryk i form af vaser, lysestager, plakater og puder. Pastellerne er et skønt indspark til den nordiske mere naturbårne stil, der som sagt ofte består af neutrale farver. Pasteller er, ud over at være feminine farver, både glade og smukke, og så pifter de indretningen op og skaber spil i rummet.

 

Indret med farvet glas

Glas er en af de helt store boligtrend i 2022, og vi kommer især til at se en masse vaser, lysestager og farvede vandglas i 2022. Det bliver særligt farvet glas i smukke pasteller og rainbow med farvespil, der bliver moderne og den helt store trend, da du for forholdsvis få penge kan implementere de flotte, trendy pasteller. Ud over de mange smukke farver, vil glas også være kendetegnet ved de mange forskellige former. Særligt for 2022 bliver dog glas i et organisk design, hvor bløde former og farver dominerer.

 

Bæredygtighed & Økologi

Bæredygtighed og fokus på “zero waste” vil kun blive større i 2022. Vi har allerede på lange stræk skiftet al engangsplast ud med genanvendeligt plast, og generelt bliver vi fortsat mere opmærksomme på, hvor vi kan optimere vores måde at forbruge på så vi gradvist blive mere bæredygtige.

Derfor vil vi også fremadrettede se flere brands, der skabe alternative produkter og tænke bæredygtighed ind i deres produktion og design - for der er simpelthen ingen vej udenom en nødvendig omlægning - også selvom det faktisk går forbløffende langsomt, hvis du spørger mig.

Jeg har igennem de sidste 3 år arbejdet bevidst og benhårdt på at finder mærker og produkter med stort økologisk fokus, og det håber jeg, du vil sætte pris på, når du shopper til din egen indretning.

 

Jeg håber, du kan bruge nogle af mine udvalgte tendenser. Rigtig god fornøjelse ;-)

Kommentarer

Vær den første til at kommentere