✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • Danmark

    Danmark

    (DKK kr.)

  • Frankrig

    Frankrig

    (EUR €)

  • Holland (Nederlandene)

    Holland (Nederlandene)

    (EUR €)

  • Italien

    Italien

    (EUR €)

  • Spanien

    Spanien

    (EUR €)

  • Sverige

    Sverige

    (SEK kr)

  • Tjekkiet

    Tjekkiet

    (CZK Kč)

  • Tyskland

    Tyskland

    (EUR €)

Tips til den bedste hjemmelavet ice tea

Tips til den bedste hjemmelavet ice tea

Her får du lige et par af mine tips, som jeg er blevet inspireret af fra Perchs Thehandel.

Når du tilbereder ice tea, får du det bedste resultat ved at hælde den varme te direkte over en god mængde isterninger. Teen skal have trukket som anbefalet under den enkelte te, og tebladene fjernes, inden du hælder teen over isterningerne.

Mødet mellem det varme tevand og de kolde isterninger skaber en chock-køleeffekt, som simpelthen sikrer et bedre resultat, end hvis du blot fortynder teen med isvand og lader dette stå i køleskabet over natten.  

Ifølge Perch bliver Ice tea bedst lavet på hvide eller grønne tevarianter med frugt, men du kan også lave ice tea på mere "seriøse" teblade, der ikke smager af bær, men som smager rent af te. Iste der er lavet på naturlige teblade (hvid, grøn, Oolong- eller sort te uden aroma, krydderurter eller frugtstykker) vil ofte byde på meget fine smagsnuancer og udgøre et godt alternativ til de mere sødlige isteer, man ofte vil lave på en base af frugtte.   

Smag din hjemmelavet Ice tea til med rørsukker, honning eller krydderurter

Ice tea kan til enhver tid sødes eller krydres efter smag og behag. Rørsukker og honning er populære til at søde en ice tea, der for eksempel kan være lavet på vores hvide te med kokos og passion fra Nicolas Vahé. Prøv evt. at smag til med vores sukker m saltkaramel også fra Nicolas.

Desuden kan krydderurter som mynte, basilikum eller frisk citronmelisse både pynte på serveringsglassets kant, og bruges til at give et ekstra pift af smag i selve isteen. 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere