✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

FEBRUAR MOODBOARD - MENS VI VENTER PÅ FORÅR

FEBRUAR MOODBOARD - MENS VI VENTER PÅ FORÅR

Er du en af de meget positive mennesker, hvis motto lyder "Der er ikke noget så skidt, at det ikke er godt for noget - Blinkesmiley" må du hjertens gerne lige skrive og fortælle, hvad der er godt ved blæse-regnvejret i dag, for jeg har svært ved at se det. Men når det er sagt, så er der faktisk en ting, som jeg har planer om at bruge min aften på i aften. Jeg vil lave en liste over alt det jeg gerne vil nå i løbet af foråret. For jeg tror, det bliver et hektisk et af slagsen.

 1. SPA-dage. Jeg skal sætte lidt Mig-tid af. Jeg har tidligere skrevet om alle fortræffelighederne ved at tørbørste; nedefra og op i cirkulære bevægelser. Der har ikke været meget tid til cirkulære bevægelser. Men jeg har opdaget, at børstningen alligevel har givet frugt og gjort min hud silkeblød. Så det vil jeg fortsætte med, og så er det tid til at gribe til Merakis selvbruner mousse. Jeg går ikke med meget makeup, så en ren, gylden hud er vigtig for mig.
 2. Jeg skal have færdiggjort (nogle af) alle mine byggeprojekter - der er desværre ikke plads til den lange liste her, men jeg kommer til at skrive og dokumentere det på bloggen - når jeg altså får tid.
 3. Jeg skal have ryddet ud og bringe foråret ind i mit hjem - Nye puder  og tæpper i friske farver og i genanvendt bomuld og uld. For det er noget, jeg gerne vil støtte - også selvom det paradoksalt nok koster lidt mere. 

Og sidst - men ikke mindst - vil jeg sætte mere tid af til hobby- og bagedage med min dejlige datter. Vi er allerede gået i krig med papirblomster, men i år vil vi også forsøge os med hjemmedyrkede, tørrede buketter, så vi kan blive selvforsynende til næste efterår.

DU KAN LÆSE HELE NYHEDSBREVET HER>>


Rigtig dejlig dag og god fornøjelse,
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere