✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

Broste Møbler & Katalog, Efteråret 2020

Broste Møbler & Katalog, Efteråret 2020

Broste Copenhagen fortolker den klassiske skandinaviske stil på deres helt egen og unikke måde og tilføjer det klassiske, nordiske design et moderne udtryk. Broste har således gennem de sidste mange år skabt et karakteristisk udtryk, der komplimenterer den stilsikre, skandinaviske boligindretning. Broste Copenhagen´s design er møbler i rene linjer, minimalistisk kombineret med bløde tekstiler i lækre farver og kvaliteter. Broste Copenhagen er kendt for at være rigtig dygtige til at designe keramik i smukke former og glaseringer. Udtrykket er nutidigt  og altid med et personligt fingeraftryk.

Historien bag Broste Copenhagen

Broste Copenhagen blev grundlagt i København i 1955, er vokset en del siden og er i dag et af af de største interiørbrands i norden. Hos Broste Copenhagen har man altid rejst ud i verden, for at finde inspiration til deres 2 årlige kollektioner og de har udviklet et øje og en fornemmelse for den næste trend indenfor boligretning og design, hvor der ikke gåes på kompromis med materialer og kvalitet. Der er kælet for alle produkter, som fremstilles efter skånsomme metoder med miljøet og materialernes oprindelige karakter i fokus. Broste Copenhagens designs er udtryk for bæredygtighed og tager udgangspunkt i danske designtraditioner med et moderne tvist og nutidigt udtryk. De nye produkter præsenteres på messer rundt i hele verden og Broste Copenhagen har for længst slået sig an, som et internationalt interiør brand, kendt for deres nordiske interiørstil og stilsikre boligindretning.

 

Klik og Bladre i Brostes nye AW 2020 katalog.

Interiorflirt.dk – din forhandler af Broste Copenhagen

Kollektionerne byder på smukke møbler så som sofamoduler, velour sofaer, velour stole samt lækkert interiør; puder og plaider, trendy lamper, skøn keramik, smukke gulvtæpper og meget mere. Derfor lader man sig altid inspirere og Broste Copenhagen er blandt et af vores mest populære og ældste brands på shoppen.

Så tag et kig på vores flotte udvalg af Broste Copenhagens kollektionen eller bladre igennem det nye katalog og skab din egen personlige boligstil. Vi vil forsøge at skaffe alt hjem til dig - også selvom det ikke er på shoppen. Du er altid meget velkommen til at ringe til mig på 30306790 eller skrive på kris@interiorflirt.dk.

 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere