✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

GØR DIN BADERUTINE TERAPEUTISK FOR KROP OG SIND - JAY, I WISH!

GØR DIN BADERUTINE TERAPEUTISK FOR KROP OG SIND - JAY, I WISH!

Gør din baderutine terapeutisk for krop og sind 

- stod der i dagens nyhedsbrev fra et kendt beauty-mærke. Og jeg er helt med på, at det lyder som den rene luksus. Og det fortsætter med Vekslen mellem koldt og varmt vand i brusebadet siges at reducere stress, og anbefales som en daglig kærlig handling for ens nervesystem. Derefter kan jeg læse, hvordan jeg skal tørbørste i opadgående strøg mod hjertet inden hvert bad etc. I wish! Jeg har prøvet, og det virkede faktisk (det kan du læse mere om her>>). Men jeg må indrømme, at som singlemor og travl iværksætter mm, så er der bare ikke tid til at bruge så meget som en lille time hver dag på MIG og mit bad med bløde strøg og reducerende stress-behandlinger.

Men hvad jeg har tid til er at smøre en maske i ansigtet, mens jeg suser rundt med støvsugeren, eller en lækker hårmaske i håret mens jeg står under bruseren og tørbørster min krop i cirkulære bevægelser - det virker for mig, og gør min hud nøjagtig lige så blød, som da jeg støg huden udenfor badet ;-)

Som en lille ekstra luksus, har jeg indrettet mit badeværelse med en - i mine øjne - skøn spa-vipe. Her kan du læse mere om mine overvejelser til indretning af badeværelse/Spa

Min lille luksus er, at jeg har opbrugt alle mine tidligere almindelige produkter, og i stedet bruger jeg nu kun naturlige og økologiske creme, shampoo etc. etc. Det er ikke fordi at jeg er helt sikker på, om de kemiholdige produkter i virkeligheden skader mig nævneværdig, men hvis der er noget jeg gerne vil støtte, er det produkter, der er produceret ud fra en bæredygtig og miljørigtig tanke. Det giver mig en følelse af velvære. Derfor har jeg også valgt at sælge både Meraki og Naturlig Olie på shoppen, og jeg er selv en fan. Jeg kan kun anbefale dig at gøre dine egne erfaringer. Hvis du også vil vide mere om naturlige spa-produkter, skulle du læse med her og klikke videre til det super aktuelle nyhedsbrev i blogopslaget.

Du kan også klikke videre her>>, og se, hvad du kan få ud af de forskellige økologiske olier og frugtsyre etc. På linket forsøger jeg bl.a. at svare på følgende spørgsmål:

Guidens indhold:

 1. Hvad er naturlige olier? (forskel på vegetabilske og æteriske olier)
 2. Hvorfor anvende olie som hudpleje?
 3. Hvordan anvendes olie som hudpleje?
 4. Hvilken olie passer min hudtype?
 5. Hvad kan de forskellige olier for mig?

Rigtig God Fornøjelse!
Kristina Løvendal 

Kommentarer

Vær den første til at kommentere