✔PERSONLIG SERVICE ✔SHOP PAY & SIKKER BETALING ✔GRATIS FRAGT FRA 399,- ✔30 DAGES RETURRET
 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Danmark

  Danmark

  (DKK kr.)

 • Frankrig

  Frankrig

  (EUR €)

 • Holland (Nederlandene)

  Holland (Nederlandene)

  (EUR €)

 • Italien

  Italien

  (EUR €)

 • Spanien

  Spanien

  (EUR €)

 • Sverige

  Sverige

  (SEK kr)

 • Tjekkiet

  Tjekkiet

  (CZK Kč)

 • Tyskland

  Tyskland

  (EUR €)

BLIV INSPIRERET AF MARIE OLSSON NYLANDER X HK-LIVING😍

BLIV INSPIRERET AF MARIE OLSSON NYLANDER X HK-LIVING😍

I fredags blev de sidste tulipaner sendt fra Holland, så jeg regner med at de lander engang i morgen. Desværre har jeg lagt mig med verdens største forkølelse, så jeg kan ikke love at vi sender ud før på næste mandag. Modsat vores andre skønne varer, er det kun jeg, der pakker de mange forudbestillinger på blomster og frø. Det er nemlig et større logistisk arbejde, som er nemmere gjort, når man kender hver enkel sort og fra hvilken leverandør etc. Så ha' tålmodighed lidt endnu - Næste forårs blomsterglæde er på vej :-)

Og apropos på vej, så er der også en masse nye varer på vej - bl.a. fra Hollandske HK-Living - og apropos HK-Living, så har jeg ligget og trawlede igennem alverdens TV programmer i min kedsomhed på sofaen, hvor jeg har ligget brak de sidste par dage. Og her faldt jeg over et af mine absolutte yndlingsprogrammer, som jeg også nød fra sofaen, da vi alle var lukket ned pga corona. Nemlig fantastiske indretningsarkitekt og stylist Marie Olsson Nylander og hendes trofaste Byggemand Bill. Du kan nu se både sæson 1 og 2 af Husdrømme på Sicilien. Se om du kan spotte hvor mange møbler og interiør fra HK-Living der er med i de vidunderlige programmer.

Og hvis du også har noget tid til overs, kan jeg kun anbefale dig, at du klikker ind på Bloggen, hvor du kan læse mere om Marie Olsson Nylander x HK-Living, samt finder links til artikler og programmer med Marie.

Ellers håber jeg, at jeg kan inspirere dig med nogle af vores mange flotte NYHEDER inde på shoppen ;-)
 

Rigtig Dejlig Efterårsdag,
Kristina Løvendal 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER>>

Kommentarer

Vær den første til at kommentere